Jump to content

Recommended Posts

Posted

da, joc eu

dar exista o problema eu il joc doar de la sala

pentru k aksa

Mi-am instalat Warcraft III

Fronzen Throne

Dar nu am Dota

sau cel putin imi trb KIT plss !1

dak sti de uned imi fac si eu rost de DoTa

plss ! (dau o bere sau un suc)

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Posted

deci mai intai iti trebuie FROZEN THRONE instalat , apoi se instaleaza patchul 1.21 apoi downloadezi dota (<-d aici) acum iti merge sa joci in retea . PT a juca p net in caz ca nu ai cont p blizzard iti downloadezi GGclient ( click aici ) . il instalezi si iti faci cont :| HF GL daca nu ai inteles ceva baga id asta stealth309

Posted

pai da man am si eu harta

dar cand e sa intru in ea sa joc in retea

dau Create Game

Apoi se face display-ul negru

si ma da la loc de la Create Game acolo ..

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

• 4 weeks later...
Posted

deci man ... reinstaleaza warcraftul ... k sa instalezi frozen throngul iti tre mai intai war 3-ul apoi iei crackurile toate ... k sa poate sa mearga JOCUL ... --- iei patchu de la stealth309 ( dak il mai are eu nu-l mai am ) apoi iti da si niste crackuri kre trebuie sa le pui in (Ex: D:\games\warcraft3) o sa-ti dea 2 crackuri dintre care unul o sa fie "war3.exe sau war3" acesta permite sa te joci pe GGclient ( GGclientul dak vrei mi-l ceri mie - este la fel ka hamachi , Blizzard un program in care poti sa joci "dota" este harta k defapt e warcraft - au facut un update si iti trebuie un anumit patch k sa iti mearga acesta tot de la mine il iei dak vrei . Din GGclient kred k te descuri... vezi la configurare(settings) sa fie D:\games\warcraft3\war3.exe sau dai tu search in D:\ de exemplu unde ai instalat tu warcraftul ...

Nu-ti risca viata pentru niste fise

Nici daca pare c-ai in fata usi inchise

Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise

Sa te-apropii de ce numesti acum vise.

• 3 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.