Jump to content

Vaccinul Gripei Porcine - Do Not Take A Swine Flu Vaccine !

Recommended Posts

Posted

Am citit pe multe bloguri,siteuri,forumuri ca acest "vaccin" anti h1n1,nu este altceva decat un "intaritor" al gripei.Adica daca faci vaccinul,esti expus de 3 ori mai mult la infestarea cu virusul (decat erai inaintea vaccinarii).Producatorul vaccinului este firma BAXTER,care deja de vreo 5-6 ori a infectat prin COINCIDENTA oamenii sanatosi cu vaccinurile sale.

Vecina mea a fost la doctorul de familie sa se consulte.La un moment dat veni vorba despre h1n1 si vaccinul anti-gripal,acesta spunandui sa nu faca vaccinul deoarece exista sanse mult mai mari de a primi virusul + ca vaccinul slabesta sistemul imunitar.(din cate am inteles de la ea)

Aici aveti un material video : http://www.220.ro/k4rcfLePxy/A-H1N1-Pandemia-Sclavilor

Aici aveti mai detaliat : http://zonadecriza.wordpress.com/2009/05/04/nu-faceti-nici-un-vaccin-impotriva-gripei-porcine/

Niste pareri?

fWy1P.gif

Posted

Mama mea a lucrat la o bilblioteca medicala. :D De acolo imprumuta carti medicilor stagiari, si bineinteles ca, din cand in cand mai intra in vorba cu ei. Pe atunci nu exista gripa aviara, gripa porcina, gripa canina, si cine stie ce gripa se va mai inventa (in laborator, desigur), atunci exista pur si simplu gripa normala, si bineinteles, vaccinul anti-gripal.

Stiu ca eram prin clasa a 7-a, parca, si trebuia sa imi fac vaccinul anti-gripal la scoala (daca parintii erau de comun acord). Mama, a vorbit cu cativa medici despre acest vaccin, iar raspunsul lor a fost exact ce ai spus si tu Lus:

Acest "vaccin" anti h1n1,nu este altceva decat un "intaritor" al gripei.Adica daca faci vaccinul,esti expus de 3 ori mai mult la infestarea cu virusul (decat erai inaintea vaccinarii).

Cred cu siguranta ca vor fi (sunt) persoane care vor nega acest lucru, si vor spune ca vaccinul este excelent. Eu raman la parerea ca nu este chiar un strict necesar. (cel putin deocamdata)

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Am auzit ca in scoli e obligatoriu ... :-? Ar trebui libera alegere...defapt stai,traim in Romania,o tara "libera" .

fWy1P.gif

Posted

nu mam uitat decat la primul videoclip de acolo. Si stiu ca lam mai vazut pe nenea ala, cand zicea ca extraterestrii au venit in trecut si neau ajutat sa construim piramidele, si ca ei inca traiesc printre noi intro conspiratie uriasa. Asa ca nu ma bazez ca ceea ce zice are si o baza reala..

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.