Jump to content

Recunoastere Melodie -> Connect-R - Nu Ma Mintii

Recommended Posts

Posted

Salut!!Ziele trecute am fost prin cluba :-@ lalala ma rog.Si am ascultat o melodie de a lui Alex sau Connect-r numai sunt sigur si nu imi amintesc din ea decat "Nu te mai ascunde stim ca iti place chiar daca unii rapperi nu iti da pace" Doar atata mai imi aduc aminte.O stie cineva ? va roog

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Posted

Nu sunt 100% ca o canta unu din ei doi :)) dar vocea semana cu a unuia din ei doi.

Dar tin minte sigur

"Nu te mai ascunde stim ca iti place chiar daca alti rapperi nu iti da pace "

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Posted

Lolek ,.......am rascolit internetul incarcand sa te ajut dar din pacate nu am gasit nimic . Esti sigur ca exact asa sunt versurile...sau poate iti mai aduci aminte un alt vers ..nu stiu :) ?!

Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.

4397.jpg

Posted

Ehehehe am gasit-o :yahoo: :Connect-R-Nu ma mintii . :party:

Noroc cu Unchimiu care este DJ :)) si mi-a spus din start .POC

dsdsa.png

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.