Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am avut niste probleme ceva mai complicate cu sistemul de operare (Windows XP), asa ca cea mai usoara modalitate de le rezolva a fost reinstalarea sistemului de operare. Zis si facut, am instalat Windows XP + Service Pack 2.

Optiunea Autmoatic Updates ca de obicei (la mine), este activata. A doua zi am fost instiintat ca Windows XP Service Pack 3 a fost descarcat, asa ca, i-am dat Install.

UpdateBalloon.jpg

Totul a decurs normal, update-ul se instala, cand, la un moment dat pana de curent ;;) . Bineinteles, Service Pack-ul neinstalandu-se complet.

Dupa revenirea curentului, am dezinstalat Service Pack 3 (pentru ca acesta nu se instalase corect), dar, bineinteles ca iconita de Automatic Updates nu-mi mai indica prezenta lui, asa ca, am gasit un mic fisier de extensie .cmd, cu care putem salva comanda ce permite descarcarea si instalarea Service Pack-ului 3 in registri.

Asadar, pentru a instala versiunea actuala de Service Pack 3 pentru Windows XP, urmati pasii de mai jos:

1. Salvati fisierul XPSP3.cmd :link: sau :link:

2. Dupa descarcare, dati dublu click pe el. Astfel, comanda care permite descarcarea si instalarea Service Pack-ului, este salvata in registri.

3. Dati restart la calculator.

4. Dupa restartare mergeti la Windows Update (Start -> All programs -> Windows Update), si veti vedea pe lista High Priority, Windows XP Service Pack 3. Acesta trebuie selectat apoi click pe Install Update.

!!! Optiunea Automatic Updates (Start -> Control Panel -> Security Center) trebuie sa fie activata !

sdadsae.jpg

Succes :pct2:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.