Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ma jucam cu chitara conectata la comp. Am scos cablul din chitara, si am mers sa o duc in cealalta camera.. Am auzit un feedback destul de lung in timp ce duceam chitara dar nu mi se parea ceva foarte neobisnuit. Cand am ajuns inapoi zgomotul incetase.

Dar de atunci compu nu mai scoate nici un sunet.

Am dat restart, nimic.

Poate s-a dus placa (ars ceva?)? Vreo idee cum as putea verifica daca placa inca mai e functionala sau nu?

btw, cand introduc spre exemplu castile in mufa din fata (am mufa pt boxe in spatele si in fata carcasei), se aude un mic *poc*, dar totusi nici un alt sunet.

Mai nou am observat ca daca dau boxele la maxim se aude sunetul extrem de incet (tre sa tin boxa f aproape de urechi ca sa aud ce e).

Si, in timp ce reinstalam driverele m-ia aparut o casuta care imi zicea ca exista anumite fisiere pe care windows nu le recunoasta, si ca tre sa sa introduc CDul cu windows pentru a le inlocui. Dupa ce introduc CDul "original" imi zice ca nu e cel corect. Am dat cancel, intrucat alt CD cu windows nu mai am..

Edited by GodsOtherHand

love is a verb
Love is a doing word

Posted

e prima data cand folosesti chitara conectata la PC ? adica... daca nu,ti-a mai facut vreodata ceva asemanator?

"Si, in timp ce reinstalam driverele m-ia aparut o casuta care imi zicea ca exista anumite fisiere pe care windows nu le recunoasta, si ca tre sa sa introduc CDul cu windows pentru a le inlocui."

reinstaleaza windowsul,poate isi revine... :-?.

fWy1P.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.