+GodsOtherHand Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 (edited) Ma jucam cu chitara conectata la comp. Am scos cablul din chitara, si am mers sa o duc in cealalta camera.. Am auzit un feedback destul de lung in timp ce duceam chitara dar nu mi se parea ceva foarte neobisnuit. Cand am ajuns inapoi zgomotul incetase. Dar de atunci compu nu mai scoate nici un sunet. Am dat restart, nimic. Poate s-a dus placa (ars ceva?)? Vreo idee cum as putea verifica daca placa inca mai e functionala sau nu? btw, cand introduc spre exemplu castile in mufa din fata (am mufa pt boxe in spatele si in fata carcasei), se aude un mic *poc*, dar totusi nici un alt sunet. Mai nou am observat ca daca dau boxele la maxim se aude sunetul extrem de incet (tre sa tin boxa f aproape de urechi ca sa aud ce e). Si, in timp ce reinstalam driverele m-ia aparut o casuta care imi zicea ca exista anumite fisiere pe care windows nu le recunoasta, si ca tre sa sa introduc CDul cu windows pentru a le inlocui. Dupa ce introduc CDul "original" imi zice ca nu e cel corect. Am dat cancel, intrucat alt CD cu windows nu mai am.. Edited December 1, 2009 by GodsOtherHand love is a verb Love is a doing word
+Lus Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 e prima data cand folosesti chitara conectata la PC ? adica... daca nu,ti-a mai facut vreodata ceva asemanator? "Si, in timp ce reinstalam driverele m-ia aparut o casuta care imi zicea ca exista anumite fisiere pe care windows nu le recunoasta, si ca tre sa sa introduc CDul cu windows pentru a le inlocui." reinstaleaza windowsul,poate isi revine... .
+GodsOtherHand Posted December 1, 2009 Author Report Posted December 1, 2009 Nu e prima data cand o conectez la comp. E doar prima data cand ramane compu mut de uimire la cum cant Nu stiti vreo metoda de a testa daca s-a ars placa ? love is a verb Love is a doing word
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now