doar eu adde_li_na Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 buna nu stiu daca AM publicat intrebarea unde trebuie dar totusi poate voi primi un raspuns: de catva timp aveam un windows piratat care era descoperit de cei de la microsoft si imi apareau erori la multe programe de ex. adobe reader nu imi deschidea nici un program, mozila sau alte browsere merg dar dintr-o data se opresc spunand ca au detectat o problema imi apre un rapor acolo si daca vreau sa trimit la ei eroarea, aceste intreruperi, erori imi mai apar si la alte progarame. E din vina virusilor? vREAU sa spun ca am avg antivirus si avast. La scanare cu avg mi-a gasit niste file-uri infectate dar nu puteam sa le sterg cu avg le am sters eu totusi la scanarea avast nu imi pare nimic iar un fisier detectat de avg era de la avast si nu merge sters.Acum nu imi mai apare nimic la o scanare dar tot se intrerup programele mai ales cand sunt pe net. CE SA FAC?
gaby Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 Cu siguranta ai instalat Windows Genuine Advantage ( ). Toate "simptomele" calculatorului tau sunt datorate descoperirii licentei piratate. Rezolvarea ar fi o reinstalare curata a Windows-ului, sau, daca ai chef sa incerci programe de genul: RemoveWGA -> http://www.softpedia.com/get/Tweak/Uninstallers/RemoveWGA.shtml (nu garantez ca in momentul de fata iti vei putea relua lucrul pe calculator cu ajutorul acestor programele, dar, poti incerca ) Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now