Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare ! Am si eu o nelamurire : imi poate spune cineva va rog care sunt diferentele intre un laptop si un notebook ? sau sunt unul si acelasi lucru ? :-?

Multumesc

• Upvote 1

Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.

4397.jpg

Posted

Sunt cam acelasi lucru ... cu mici diferente,cum ar fi marimiea (notebook-urile < laptop-urile). O alta diferenta cred ca ar fi preturile ... deoarece notebook-urile sunt mai mici,si piesele sale sunt mai mici,pentru creare lor fiind utilizata o tehnologie mai avansata. Hmmm ... de obicei Apple prefera numele de notebook . (de ce? nu stiu :D )/.

In general au cam aceleasi caracterisici ... .

fWy1P.gif

• 2 weeks later...
Posted

Salutare ! Am si eu o nelamurire : imi poate spune cineva va rog care sunt diferentele intre un laptop si un notebook ? sau sunt unul si acelasi lucru ? :-?

Multumesc

Teoretic intre notebook-uri si laptop-uri nu exista diferente..insa exista intre netbook-uri si laptop-uri. Netbookk-urile sunt mai mici cu un display in jurul a 10 inch, si cu capacitati tehnice mai reduse. Sunt in special concepute pentru portabilitate( le poti lua peste tot) aplicatii de birou,lucru nepretentios. Grafica sau jocuri performante nu dau randament pe ele.

Ele sunt foarte practice, si mai accesibile ca pret decat laptop-urile, insa inainte sa cumperi una dintre ele trebuie sa ai in vedere pentru ce vrei sa il utilizezi:)

• 2 weeks later...
Posted

Notebook = laptop, doar ca in afara sunt notebook-uri, in Romania laptop-uri.

Netbook = mini laptop

Laptop vs. Mini laptop - diferente la dimensiune. Laptop-ul este considerat orice portabil cu display-ul de la 13inch in sus.O data cu diferentele de dimensiune, apar si diferentele de configuratie, tehnologie, echipare. In general netbook-urile sunt folosite la activitati de birou, navigare pe internet, putine aplicatii media.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.