+Biencutza25 Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 Fanii lui Michael Jackson , profund indurerati de moartea acestuia au dorit sa ii aduca un tribut mai special . Din aceasta cauza au creat un remake al cunoscutului joc Super Mario. Ce a iesit vedeti aici : . Dupa parerea mea este foarte dragut ) . P.S stie cineva daca pot downloada de undeva jocul ? am cautat cate ceva pe google dar nu am gasit nimic . 2 Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.
gaby Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 Din cate vad, nu este un joc, ci doar o aplicatie Flash pe care o poti vedea oficial aici: P.S: Simpatica aplicatia 2 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Lus Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 Hehe,cam rapida ea,dar e interesanta . Bianca,sper ca nu te superi daca postez despre aplicatie si pe blog-ul meu . 2
+Biencutza25 Posted January 4, 2010 Author Report Posted January 4, 2010 Hehe,cam rapida ea,dar e interesanta . Bianca,sper ca nu te superi daca postez despre aplicatie si pe blog-ul meu . Nici o problema Lus ! iti dau voie 2 Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now