Jump to content

Recommended Posts

Posted

Stiti acel concurs al antenei1, superbingo metropolis? Ce credeti, ei chiar castiga bani dupa ce ofera acele premii, sau e doar o alta metoda de a spala bani live? Eram doar curios ce credeti.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

salut tuturor.cesa cred,doar eu nu jok si niki alcineva din familia,de multe ori nenastem samuncim banii ca sai castigam,fara sa ne dea cineva dea moaca si chiar de am aprticipat eu personal la concursuri,nam avut niki o sansa sa castig niki cel mia mik premiu.este sigur si o spalare de bani si un castig,ptr rating ,si in primul rand sa nu uitam ca pe masura la toata populatia ce joaca,N milioane de oamenica de asfel ca si la loto si norok,noi suntem principali care pierdem bani saptamanal ,sperand intr un norok kior ca vom castiga ca sa ne fie mai bine,dar e teapa . asa ca la munca si nu la intins mana :D

Posted

Stiti acel concurs al antenei1, superbingo metropolis? Ce credeti, ei chiar castiga bani dupa ce ofera acele premii, sau e doar o alta metoda de a spala bani live? Eram doar curios ce credeti.

Pai la cate telefoane primesc saptamanal si la cate bilete se cumpara "(poate mii pe zi) ,normal ca (virgula) castiga si ei multi bani. Din toti banii adunati,o parte o dau castigatorilor (care nu cred ca primesc toti banii,banii-TVA si alte costuri),iar o parte din bani merg la organizatori.

fWy1P.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.