+Lus Posted January 24, 2010 Report Posted January 24, 2010 Am o prietena care nu de curand a primit "cadou" un notebook. De cand l-a primit,are o problema ... se restarteaza singur la intervale mici de timp(iar problema persista). La inceput se restarta mai rar ... i-am pus windowsul si pentru un moment problema disparuse,dar dupa 4,5 zile a reaparut si pe parcurs a "evoluat" (se restarteaza mult mai des ca la inceput). Eu va spun ce mi-a explicat ea ... A da,era sa uit : mi-a spus ca inainte sa se restarteze ii apare o eroare cu Don't Send / Send report . Am sa revin maine probabil cu ceva detalii despre notebook. Poate a mai intalnit cineva problema si poate a gasit rezolvarea. Multumesc !
+GodsOtherHand Posted January 24, 2010 Report Posted January 24, 2010 Ai incercat cu alt CD? Se poate sa fie acea versiune de windows busita. love is a verb Love is a doing word
+Lus Posted January 24, 2010 Author Report Posted January 24, 2010 Ai incercat cu alt CD? Se poate sa fie acea versiune de windows busita. Hmmm,nu cred ... aceeasi versiune o am si eu (e o copie exacta dupa cd-ul original,eu am facut-o inainte de a pierde originalul). Si totusi,face asa de cand are notebook-ul,nu de cand am pus eu windowsul.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now