Jump to content

Recommended Posts

Posted

buna ziua vreau sa va intreb daca pot sa pun pe langa memoriile ddr 1 pe care le am in pc inca o memorie ddr2 deoarece pc-ul meu suporta si ddr 1 si ddr2 eu am doua memorii de cate 1 g si vreau sa mai pun una de 1g dar nu am decat cate doua sloturi din fiecare tip asa ca nu mai pot adauga decat pe ddr 2 dar nu stiu daca merg simultan

Posted

...producatorul spune in http://www.asrock.com/MB/overview.asp?Model=4CoreDual-SATA2 la rubrica "product specification" in dreptul specificatiei "memory" urmatoarele: "DDRII and DDR are supported separately"... deci ori cuplezi ddr ori ddr2... parerea mea: chiar daca placa este configurata cu ddr, da-le jos si monteaza ddr2 din doua motive: 1 este viteza de lucru net superioara in favoarea ddr2 si 2 in cazul upgrade-ului un chip ddr este mult mai costisitor decat ddr2 chiar daca au aceeasi valoare... ta ta!

later edit: eu as proceda in felul urmator: pentru o perioada scurta de timp as monta doar gigelul ddr2 timp in care le-as vinde pe cele ddr1 (cca 90 lei bucata) dupa care cu banii luati mi-as lua 2 gigei la fel pc6400 (in jur de 85 lei bucata)... atentie! maximum alocat pe soclu este de 1 gigel deci nu lua un chip de 2 giga ca nu ai ce face cu el... bafta!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.