Jump to content

Recommended Posts

Posted

76431gh1.jpg

Starcraft este poate unul dintre cele mai jucate jocuri de strategie din toate timpurile. Inca de la aparitia sa a captat atentia in principal prin povestea pe care o prezenta. Daca l-ati jucat, atunci sigur ca ati luptat atat impotriva zergilor, cat si a protosilor. Va aduceti poate aminte ca exista o unitate la terani care avea posibilitatea sa devina invizibila si de a se infiltra printre randurile inamice. De asemenea, cea mai puternica arma a acestei unitati este arma nucleara. Ei bine, acum, in universul creat in "Starcraft Ghost", ai ocazia de a fi in pielea unui Ghost aflat in slujba Dominionului si de a te bate fata in fata cu inamicii pe care inainte i-ai infruntat doar in planul strategic.

Povestea ne spune ca au trecut patru ani de la razboiul sangeros dintre rase. Daca va aduceti aminte, personajul Sarah Kerrigan a devenit conducatorul indiscutabiul al hoardei de zergi. In acest timp imparatul Arcturus Mangsk, dusmanul de moarte al zergilor, a reconstruit mare parte a Dominionului teran si a consolidat o noua forta militara. In unul dintre laboratoarele lor teranii au inceput realizarea unui nou proiect numit Shadow Blade. Acesta consta in modificarea genetica a unui soldat Ghost ce detine puteri psihice, realizand astfel soldatul perfect care sa asculte poruncile stapanului sau.

Rolul vostru este de a conduce pe tanara Ghost numita Nova printr-o serie de misiuni periculoase ce au ca scop descoperirea adevarului in legatura cu proiectul Shadow Blade.

Pe masura ce avansati prin tesatura jocului, Nova va avea la dispozitie un intreg arsenal. Fiecare arma este atent selectionata sa corespunda cu scopul fiecarei misiuni. "Shotgun, Flametrower, Gauss Rifle, Lockdown, Sniper Rifel" sunt doar cateva dintre armele pe care le veti intalni pe parcursul jocului. Aditional pe langa acestea mai aveti la dispozitie si un set de puteri speciale cum ar fi posibilitatile de a deveni invizibila, o viteza de miscare incredibila sau un mod de vedere special.

Chiar daca nu sunteti un fan al genului FPS, sunt sigur ca veti fi macar intrigat sa vedeti ce se va intampla pana la urma cu Nova.

Producator: Blizzard

Data aparitiei: trimestrul II/2006

Sursa : PCWrold

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Posted

exact Blizzard scoate cele mai tari jocuri de strategie si cele mai jucate de exemplu Warcraft si Starcraft (rimeaza ) . Sincer sa fiu cand am vazut cat ai scris nu am citit decat primul rand :))

Nu-ti risca viata pentru niste fise

Nici daca pare c-ai in fata usi inchise

Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise

Sa te-apropii de ce numesti acum vise.

Posted

dap e un fel de "Tomb-Rider" dar inca nu l-am jucat nu prea imi plac jocurile astea deocamdata raman pe warcraft(dota),starcraft cand am chef si CS :D

Nu-ti risca viata pentru niste fise

Nici daca pare c-ai in fata usi inchise

Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise

Sa te-apropii de ce numesti acum vise.

• 3 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.