Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nicotina, substanţa care îi face pe oameni să devină dependenţi de fumat, poate provoca, totodată, apariţia unor tumori canceroase, fiind pentru prima oară în istorie când aceasta a fost inclusă pe lista substanţelor chimice din ţigări care pot cauza cancerul mamar, informează dailymail.co.uk.

Această descoperire, publicată în The Journal of the National Cancer Institute, ar putea reprezenta o lovitură grea pentru companiile de produse pe bază de nicotină create pentru a-i ajuta pe fumători să renunţe la acest viciu.

Ţigările obişnuite conţin cel puţin 60 de substanţe cauzatoare de cancer, printre care monoxidul de carbon, gudronul şi arsenicul, însă, până la această descoperire, nicotina nu se afla pe această listă.

Posted

Eu am fumat mult timp, inca din generala, si m-am lasat de aproximativ un an fara niciun ajutor (prin proprie vointa), iar acum nu mai simt nevoia de tutun.

Stiri IT

I'm not scared of dying, i did it before. Do you think you can defeat me? Then, prepare to go to war.

Posted

Pur si simplu m-am gandit ca dau prea de multi bani pe tigari, cand as fi putut sa ii dau pe ceva mai folositor :)

Stiri IT

I'm not scared of dying, i did it before. Do you think you can defeat me? Then, prepare to go to war.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.