Jump to content

Doua Calculatoare: De Ce Sistemul 1 Este Mai Stabil Si Mai Rapid Decat Sistemul 2 ?

Recommended Posts

Posted

Buna seara. Vreau sa supun discutiei urmatoarea problema: Se iau doua computere.

1. Baza, Abit ag 8 guru, procesor Pentium 4 nucleu Prescot, ddr 1024 ram 400mhz, hdd 320 sata, video nvidia 6600,sursa noname 450w. Windows 7 Ultimate

2. Baza, Asrock G41C-VS, procesor Pentium 4 nucleu Prescot, ddr 1 1024 ram 533mhz, hdd 320 sata, video nvidia 6600, sursa noname 450w. Windows 7 Ultimate.

De ce sistemul 1 este mai stabil si mai rapid decat sistemul 2?

Posted

1 la mana, dc ar avea win7 pe configuratia aia?

cea dea 2a placa am vazut ca e facuta in special pt dual core and up? deci poate se cearta cu procesorul?

Did i get it? do i get a candy? i like candy :-s

wait. ddr1 la 533 ?

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Sustin punctul de vedere de mai sus.. Asrock G41C-VS suporta procesoare pe socket 775, dar doar Intel Core 2 Extreme / Core 2 Quad / Core 2 Duo / Pentium Dual Core / Celeron Dual Core / Celeron , supporting Penryn Quad Core Yorkfield si Dual Core Wolfdale. Dupa cum vezi, nu este prezent si Pentium 4 Prescott.

wait. ddr1 la 533 ?

Sigur a gresit si a scris DDR 1 in loc de 2 :)

Stiri IT

I'm not scared of dying, i did it before. Do you think you can defeat me? Then, prepare to go to war.

Posted

Asa este, am gresit. Abitul este ddr 1 si Asrock este ddr2. Deci mi-ar trebui pt Asrock un proc minim dualcore, chiar daca e acelasi socket. Abitul este optimizat pt. pentium 4, iar Asrock peste dualcore. Mersi pentru lamurire, prea ma frapat cand am montat placa si am vazut ca nu merge bine.

Posted
ASRock G41C-VS este o placa de baza destul de buna, in plus iti suporta si memorii DDR3, care nu poate fi decat un lucru foarte bun. Investeste intr-un procesor (poate si niste memorii DDR3) si nu cred ca vei fi dezamagit de ea.

Stiri IT

I'm not scared of dying, i did it before. Do you think you can defeat me? Then, prepare to go to war.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.