Jump to content

Recommended Posts

Posted

images.jpg

Desi nu sunt un impatimit al jocurilor pe pc (sau al jocurilor in general), m-a captivat acest joc

Mount&Blade v.0751 . Complex in unele cazuri, in altele tragic (am reusit sa-mi omor personajul de mai multe ori inainte sa ajung la nivelul 12) si totusi inca mai continuii sa-mi chinui talentul pintre castele, misiuni si banditi .

Grafica jocului mi se pare destul de bunicica, first person view fiind una din optiunile ce te atrage in prima instanta. Personajul, indiferent de calitatile lui, ramane unul fictiv (l-am invitat la o tigara in pauza si....m-a refuzat , nici macar nu m-a bagat in seama....). Arme, echipament de protectie (app...nu va ganditi la casca, manusi si bocanci cu bombeuri si talpi metalice...nu face pe constructorul...cel putin nu acum), scuturi, "dii-calut" (e inzestrat personajul si cu abilitati de "echitatie")....ar mai fi de amintit o chestie care mie personal imi cam da batai de cap....eu unu' nu le am cu harbaleta (crossbow) sau arcul (bow)...nu mai zic de folosirea acestor arme in conflict calare...lol

images1.jpg

Posted

Foarte interesant review-ul :drinks:. Sincer, nu stiam de acest joc inainte de a citii articolul publicat de tine.

As avea totusi o intrebare: Jocul este MMORPG (Massively multiplayer online role-playing game), sau poate fi jucat si Single Player ?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Foarte interesant review-ul :drinks:. Sincer, nu stiam de acest joc inainte de a citii articolul publicat de tine.

As avea totusi o intrebare: Jocul este MMORPG (Massively multiplayer online role-playing game), sau poate fi jucat si Single Player ?

Joci singurel. Inca nu am idee daca a aparut varianta multiplayer (e un upgrade patch...) era in discutie dar nu am idee dace e release.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.