CorinA Posted September 25, 2010 Report Posted September 25, 2010 MACETE s-a dovedit a fi un fost agent federal,adevarata legenda,un tip cu talente ucigase greu de egalat.Dupa confruntarea cu TORREZ(baronul mexican al drogurilor) toti il credeau mort,dar nu era asa,Macete a fugit in Texas pentru a uita trecutul.Acolo viata lui a inceput sa fie din ce in ce mai grea,ajungand sa devina un criminal cautat de politie. http://video.cinemagia.ro/v/359086 Gen:Actiune,Aventuri,Crima,Thriller Premiera in Romania 03.09.2010
djinn Posted October 10, 2010 Report Posted October 10, 2010 S-ar putea ca postul meu sa fie putin inadecvat, dar orele cat am stat sa vizionez gluma asta de film au fost cele mai pierdute posibil din viata mea Evident ca l-am vazut la data aparitiei. Nu inteleg ce cauta actori cu renume(de Niro, Jessica Alba,Seagal) in productiile mexicanului de Dany Trejo, care e un mediocru autentic ca producator, regizor actor, sau ce o mai fi... Ma frapeaza si nota acordata pe imdb(7.5), din cate stiu userii de acolo sunt un pic exigenti in rating. Nu pare un low budget, asta e adevarat, dar mai bine ma uit la desene animate cu Scooby Doo, acolo barem ma pufneste rasul Cheers
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now