Jump to content

Recommended Posts

Posted

MACETE s-a dovedit a fi un fost agent federal,adevarata legenda,un tip cu talente ucigase greu de egalat.Dupa confruntarea cu TORREZ(baronul mexican al drogurilor) toti il credeau mort,dar nu era asa,Macete a fugit in Texas pentru a uita trecutul.Acolo viata lui a inceput sa fie din ce in ce mai grea,ajungand sa devina un criminal cautat de politie. pg-18.gif

machete-238563l-imagine.jpg

http://video.cinemagia.ro/v/359086

Gen:Actiune,Aventuri,Crima,Thriller

Premiera in Romania

03.09.2010

4Qn7oKL.gif cjZhNAh.gifsykL3n4.gif

• 2 weeks later...

Posted

S-ar putea ca postul meu sa fie putin inadecvat, dar orele cat am stat sa vizionez gluma asta de film au fost cele mai pierdute posibil din viata mea :) Evident ca l-am vazut la data aparitiei. Nu inteleg ce cauta actori cu renume(de Niro, Jessica Alba,Seagal) in productiile mexicanului de Dany Trejo, care e un mediocru autentic ca producator, regizor actor, sau ce o mai fi...

Ma frapeaza si nota acordata pe imdb(7.5), din cate stiu userii de acolo sunt un pic exigenti in rating. Nu pare un low budget, asta e adevarat, dar mai bine ma uit la desene animate cu Scooby Doo, acolo barem ma pufneste rasul :))

Cheers

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.