Jump to content

Recommended Posts

Posted

imi cer iertare treb sa modific starea de spirit.pana la urma la cat ajutor am cerut pt acest jok Command & Conquer 3 Tiberium Wars de azi dimineatza de la 5 tot cautasem ajutor,am ajuns tot singur sa ma ajut pe mine insumi bine norok cu alika ca a zis el ceva si nu a functionat si daca nu era el nu imi dadeam seama ce trebuia sa fac pana la urma ptr ca el a dat o mika scanteie.asa ca cu tot cu crack cu ce are jokul nu o mers pana nu am vb cu alika si mia dat scaparici si mam prins de faza.

Jokul pot sa afirm ca este unul de strategie cum stiu majoritatea care au jucat aceasta serie de Command & Conquer .are o grafica f bine realizata si foarte realistica si sunetul il face sa para cat mai real pot afirma ca solicita mult.eu am procesor intel de 2.8 am 1G RAM cu un hdd de 160 si o placa video gforce 7300 GS 512 memorie dar din pacate nu stiu cum sa aflu biti.si cand joc imi solicita 1G Dram si vreau sa zic ca este 100% fata de procesor care este solicitat la jumate.niki eu nu stiu dece dar ideea e ca si in jok se misca putin in reluare in schimb grafica nu mia suferit erori sau mai stiu eu. daca consideraty ca doriti sa jukati jokul si credeti ca va pot ajuta eu il am si vil pot da,are 7,69G si este destul de mare.daca il avety si nu stiti cum sa il instalati sau sa intrati in jok din cauza banalei erori "insert cd/dvd"lasati un mesaj si va ajut de indata.

daca tu esti asa zis moderator te rog frumos si mai ales daca te respecti si respecti si pealti pls numai posta glume de genul "Eroare esti tu ca il piratezi.."ptr ca nu miam permis sa vb asa cu nimeni aici pe forum si doi cica faci anti publicitate la forum,da?

uite ce mia placut ca gluma si chiar ai voi foarte haios "PS: Am citit de vreo 10 ori postu tau da sa mor de-mi dau seama ce vrei sa zici.

Take a deep beath, calmeazate si incepe sa scrii usor, calm,corect apoi mai citeste odata ce ai scris si vezi daca intelegi ceva apoi da Submit."si ai avut dreptate.

mai vrea usa zic ca si tie ti sai ntamplat acea eroare si doi nu cred ca iti permiti sa iti iei tot timpul orice jok gratis si doi eu lam luat de pe odc ptr nu imi permit sa dau 130 de lei noi cand eu am o situatie mai delicata in acest moment.iara daca nu mai pasioneaza jokurile macar respecta Banala eroare "insert cd/dvd"

Posted

Banala eroare "insert cd/dvd" ?

LOL :)):)):))

Eroare esti tu ca il piratezi.. :bag:

vreau sa zic ca este 100% fata de procesor niki eu nu stiu dece dar ideea e ca si in jok se misca putin in reluare

Te referi ca consuma in task manager 100% ? E ceva normal, un joc trage cat mai mult de procesor, chiar daca merge cu 200 cadre pe secunda il foloseste la maxim sa randeze si mai repede.

Da ce sistem ai ? Exact placa video, memoria, frecventa la Core si Memorie.

PS: Am citit de vreo 10 ori postu tau da sa mor de-mi dau seama ce vrei sa zici.

Take a deep beath, calmeazate si incepe sa scrii usor, calm,corect apoi mai citeste odata ce ai scris si vezi daca intelegi ceva apoi da Submit.

As your ship is going down

Ill stand by and wach you drown

Remember kids...the more you post the geeker you get.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.