Jump to content

Una Din Cele Mai Profitabile Afaceri Pe Timp De Criza Ale Primariilor

Recommended Posts

Posted

Desi nu exista oras in Romania care sa aiba suficiente locuri de parcare, tot mai multe primarii au infiintat sectia de "hingherii de masini".

Vedeti cum de:

- In Timisoara sunt 12.000 de locuri de parcare si 180.000 de masini inmatriculate.

- In Bucuresti sunt 250.000 de locuri si 1.300.000 de masini inmatriculate.

- In Iasi sunt inmatriculate 75.000 de masini si 20.000 de locuri de parcare

- ...

- ..

- ..

Taxele de ridicare sunt cam asa: Iasi 120ron, Bucuresti 850Ron(sector 6), Timisoara 550Ron..

Dupa calculele mele, daca se ridica 10 masini pe zi sunt ca 850x10=8500Ron .. intr-o saptamana 850x70=59500Ron, intr-o luna 850x280= 23.8000Ron ..deci 2 miliarde pe luna, si asta la calcule minime.. se ridica mult mai multe masini.

Posted

Mi se pare hotie pe fata. Cred ca ar putea sa asigure locuri de parcare suficiente si abia dupa aceea sa se apuce de ridicat masini. Pana nu asigura locuri de parcare sincer nush unde am putea parca, cred ca nimeni nu e nebun daca are loc de parcare sa parchez neregulamentar.

Eu unu sunt patit in fata blocului la mine nu exista locuri de parcare si au mai pus semn cu oprirea interzisa. Deci vine intrebarea "Noi unde parcam?". :(

Hotie pe fata.

Posted

Romania :-j .... Cat am avut masina chestia cu parcarea era un calvar , noaptea imi lua 20 de minute sa caut un loc de parcare si il gaseam cu greu , daca il gaseam , daca nu ...La 1-2/1 km de casa gaseam ...

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Posted

daca s-a ajuns intr-un oras ca Zimnicea sa gasesti mai greu locuri de parcare in fata blocului imi imaginez cum este in Bucuresti. Pur si simplu un calvar. Cand am fost acum 2 saptamani la Bucuresti mi-am parcat masina exact in parcarea celor de la Sectia 19 (circa 19 daca ati auzit de ea) pentru ca in alta parte nu mai aveam unde. In fata blocului meu... care are 3 scari sunt 38 de masini... In aceste 3 scari sunt 45 de familii. Din 45 de familii vreo 15 nu au masina deloc... dar sunt altii care au si cate 2 dupa cum este si cazul meu :) ( 1 tata si 1 eu ) :D

" N-am, pleacă ! "

• 2 weeks later...
Posted

In bucuresti numai merge criteriul "Femeile sunt ca locuri de parcare , cele bune ocupate mereu si cele proaste pentru fraieri" :)) toate locurile sunt vanate...

• Upvote 1

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.