+Al3xXys Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 LEGENDA : spune k a existat un rechin foarte mare acum kteva milioane de ani ... megalodonii se luptau chiar si cu balenele pt locul suprem pana knd au ramas singuri in mare si au murit lasandu noua generatie de : rechini albi . Am cateva poze sa vedeti diferenta dintre un megalodon un rechin alb si un scafandru Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
+Al3xXys Posted June 2, 2007 Author Report Posted June 2, 2007 Uitati alte poze cu el : ------------------------- Dimensiunea totala necesara pentru ??®ncarcarea fisierelor atasate depaseste limita globala sau limita per postare. Te rog redu numarul de atasamente sau dimensiunea acestora. ------------------------- Ce pot sa fac k mai am poze Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
+St3aLth-CS Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 1) editeaza primu msg 2) fati cont pe imgplace sau imageshack uploadezi pozele iar iei o sa iti dea html
+Al3xXys Posted June 2, 2007 Author Report Posted June 2, 2007 merge ms . Prima si a doua imagine sunt imagini diferite extrase din alte pozitii ... desi dak ar exista astazi acesti megalodoni km asa ar fi . A treia imagine este un dinte de megalodon si a patra este un rechin alb ! Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
Tavicu Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Foarte misto si interesant... Este imens si bine ca au murit... Cine stie cate cazuri nasoale se intamplau pana acuma si cine stie daca am mai fi asa de liberi cand mergem la ocean etc... Poate undeva acolo prin oceane inca se mai gasesc...
+Al3xXys Posted June 2, 2007 Author Report Posted June 2, 2007 da ... pacat k nu a avansat omenirea mai mult mi-ar placea sa vad ce o fi pe fundul oceanului Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
+Hell_Spawn Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Chiar ca-s foarte mari bine ca au disparut
mariushca Posted October 13, 2007 Report Posted October 13, 2007 lol Img Place: The image has been banned or have loggest sau ce mai scrie pe acolo ... www.photobucket.com si ia codul cu
mariushca Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 Asta ziceam si eu,poate poti re-uploada.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now