Jump to content

Recommended Posts

Posted

salut,

am vazut pe cateva bloguri o noua aplicatie numita MyCommsuite insa in afara de un video si cateva caracteristici - email, calendar, retele social,media library, call VoIP nu am gasit nimic. stie cineva mai multe despre aplicatie - site etc!?

:good:

Posted

1. Aplicatia este bazata pe flash

2. Nu stiu ce resure necesita deoarece am testat-o in browser

3. Nu stiu de unde se poate achizitiona, dar ma voi informa si voi reveni cu un raspuns

4. Sincer, mie mi s-a parut o idee foarte buna prin integrarea acelor functii intr-o singura aplicatie. Accesul la toate acestea facandu-se foare usor prin intermediul meniului bazat pe pictograme din partea de sus.

50399477.jpg

11099806.jpg

29459353.jpg

27021995.jpg

75213430.jpg

Edit: Se pare ca in acest moment se face promovarea produsului, iar in viitorul apropiat vom primi mai multe informatii cu privire la pret si de unde se poate achizitiona.

Stiri IT

I'm not scared of dying, i did it before. Do you think you can defeat me? Then, prepare to go to war.

Posted

Salut,

merci :good: pentru info, pare destul de buna interfata, la prima vedere.

spatiul ptr ati stoca fisierele media este limitat, iar daca da la cat?

poti folosi multiconturi mail cu aplicatia, ai incercat asa ceva?

merci

Posted

Spatiul de stocare in versiunea de testare era de 30MB. La a doua intrebare nu pot sa iti raspund pentru ca nu am gasit in aceasta versiune setari pentru conturi de email, probabil pentru securitate, dar nu stiu sigur.

Stiri IT

I'm not scared of dying, i did it before. Do you think you can defeat me? Then, prepare to go to war.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.