Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pentru majoritatea celor trecuti de 25 de ani, primul player portabil a fost cu siguranta un Sony Walkman cu caseta. Acum, la 30 de ani dupa ce “venerabilul” player si-a facut debutul, Sony a anuntat ca va opri productia la aceste dispozitive.

Practic, linia de productie a fost oprita inca din aprilie, cand la fabrica din Japonia a fost produs ultimul lot. Asadar, pentru scurt timp, nostalgicii il mai pot gasi inca pe piata.

De-a lungul decadelor trecute de la lansarea din 1979, linia de Walkman-uri cu caseta a totalizat vanzari de 200 de milioane de unitati. Primul model aparut a fost Sony Walkman TPS-L2, care era foarte greoi si de dimensiuni colosale comparativ cu dispozitivele care sunt acum pe piata.

sony-walkman-tps-l2_2.jpg

Sursa: Hit.ro

Desi nu am peste 25 de ani, si eu tot cu walkaman-ul am "crescut". Tin minte ca primul walkman l-am primit cadou de craciun. Imi amintesc ca prima saptamana dupa ce l-am primit am fost la magazin si ascultam muzica, vanzatoarea aia zbiera la mine "domnu, domnu".. da eu nu aveam treaba.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.