Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare...am si eu o problema cu fifa 11 . Am avut la inceput w7 si imi dadea o eroare in timp ce jucam:

eroarex.jpg

Acum, am bagat xp sp2 si mi se blocheaza dar nu imi mai da eroarea asta....am componente gt9400 2 gb rami procesor amd athlon 7850 dual core 2.8..daca stie cineva ce sa fac sa lase un reply ceva ..ms

Posted

Mhmmm "Blue screen of death"...multa lume intampina problema asta ... .

Ok,aceasta eroare apare de obicei din cauza unor probleme la drivere,memoria stricata. Incearca sa faci 1 update la fiecare driver .

Ar mai putea fi din cauza unui virus ... care ti-a intrat in Registru is iti cam mananca din ceea ce nu trebuie.

Incearca sa formatezi totul (that means : sterge totul din pc dupa care reinstalezi windowsul asta incluzand si refacerea partitiilor). Nu sunt sigur daca asta ti-ar rezolva problema,insa a mers la mine ... am intampinat si eu problema si asa am rezolvat-o.

Poate gaby stie mai multe d:

.Good luck.

fWy1P.gif

Posted

nu cred ca este de la placute pentru ca am fost la firma de garantie si mi`au facut teste la rami procesor si placa video si toate au iesit bune.....mi`a mai zis cineva sa fac ceva in bios ca de la caldura din procesor sau ceva de genu

Posted

joaca un alt joc cu cerinte asemanatoare lui fifa 11, la cele mai mari setari posibile. daca dupa juma de ora nu are nimic, putem exclude caldura.

Update driverele video, audio, procesor, placa de baza, de retea, directX, orice iti mai trece prin minte.

Reinstaleaza driverele.

reinstaleaza windows. Sau daca sti cum, foloseste un windows virtual pentru a te scapa de munca in plus, doar pt teste.

PS. Ai facut vreun upgrade la comp? Piese noi, etc? Sau lai facut tu pe bucati? sar putea sa fie sursa prea slaba..

love is a verb
Love is a doing word

Posted

calculatoru e facut in iarna asta care a trecut...deci il am de 10 luni ...iar sursa mea e pe model vechi...se cam aude cam tare.....m`am gandit si la posibilitatea asta......

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.