Jump to content

bonjasky

Members
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About bonjasky

 • Rank
  Incepator
 1. am inteles tot...mersi mult!
 2. aha... si..e scumpa?... windows 7..
 3. doar atat imi apare ,,error e0001'' si se inchide... am mai auzit de niste drivere ceva...daca se insteleaza sar putea sa mearga...chiar s-ar putea? sau sansa sa meraga este sa schimb placa video?
 4. Salutari , A aparut demo-ul fifa 2011 , vreau si eu sa-l instalez , totul merge bine , dar cand dau sa intru in el imi apare o eroare ,, E0001 '' ..ce inseamna asta ? ce trebuie sa fac? ... fifa 2010 imi merge perfect fara sacadari fara nimic. Acesta imi va merge ? Eu am astfel calculatorul: Placa de baza: Sk AM2 Nvidia Procesor: AMD Athlon 64 3200+ Memorie: 1GB DDR2 HDD: 250 GB Unitate Optica: DVD-RW Placa Video: 256 MB X550 PCIe Placa De Sunet: On board Placa de Retea : On Board Unde ar fi problema ? imi va merge? .. salutari!
 5. bonjasky

  Cumpar Cont Hattrick !

  am fost blocat pentru ca am facut spamm , adica am dat invitatii la federatia mea , si chiar daca suna aiurea ,asa este , nu am avut nicio pila (ca altii) si mi-au inchis-o. nu ai putea sa le trimiti mesaj ca sa ti-o deschida si sa le promiti ca nu o sa mai ai perioade de inactivitate , si sa mi-o dai mie .... daca nu ... astept si pe altii care doresc sa de-a echipe :)......
 6. bonjasky

  Realizez Bannere

  salut , am si eu nevoie de o emblema, a poti ajuta ? te rog mult! spune si iti spun si eu...detalii:d..respect!
 7. bonjasky

  Cumpar Cont Hattrick !

  SAlutari! cumpar echipa de fotbal (virtual) din managerul de joc www.hattrick.org . Cine este dispus sa spuna aici , sa vorbim , sa negociem'' , sa ajungem la un inteles .. respect!
 8. bonjasky

  Cerere De Bannere Provincialii !

  ca sa vezi ca nu ai muncit degeaba .. uite-o aici ..: My link respect!
 9. bonjasky

  Cerere De Bannere Provincialii !

  mersi inca odata foarte mult ,e excelent!! respect!
 10. bonjasky

  Cerere De Bannere Provincialii !

  ai mai putea sa faci o mica modificare la cel cu ,,jocuri'' ? ..sa pui pe centru si titlu , ,,jocuribizare.com'' .. mersi mult de tot!
 11. bonjasky

  Cerere De Bannere Provincialii !

  multumesc mult , sunt faine , mersi!!
 12. Buna, Am si eu nevoie de 2 bannere , unul sa fie cam asa: in culori rosu si albastru si sa scrie mare asa : ,, PROvincialii '' (Fara ghilimele normal ) , si dedesubt sa scrie mai mic si cu ,,litere de mana'' asa : ,, am venit , am vazut , ne-a placut , am ramas '' iar al II-lea sa fie asa : niste imagini de jocuri , niste personaje animate ceva , pe tot bannerul , iar in dreapta sus sa scrie asta : ,,click aici'' . va rog foarte mult , daca se poate cat mai repede ca am mare nevoie:). mentionez ca bannerele sa nu fie nici mari , dar nici mici (mini) ceva mediu de ex ..ca acesta :http://www.gcs-life.eu/images/banner_cs.jpg va multumesc!
 13. bonjasky

  Lockerz More Soon

  aham ,iti multumesc mult , respecte!
 14. bonjasky

  Lockerz More Soon

  more soon scuzati`ma
 15. bonjasky

  Lockerz More Soon

  de ce sub fiecare produs am ,,coming soon'' ? am puncte sa pot sa`l i`au si nu stiu cum , cum pot cumopara ceva?
×