Jump to content

bonjasky

Members
 • Posts

  56
 • Joined

 • Last visited

bonjasky's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. doar atat imi apare ,,error e0001'' si se inchide... am mai auzit de niste drivere ceva...daca se insteleaza sar putea sa mearga...chiar s-ar putea? sau sansa sa meraga este sa schimb placa video?
 2. Salutari , A aparut demo-ul fifa 2011 , vreau si eu sa-l instalez , totul merge bine , dar cand dau sa intru in el imi apare o eroare ,, E0001 '' ..ce inseamna asta ? ce trebuie sa fac? ... fifa 2010 imi merge perfect fara sacadari fara nimic. Acesta imi va merge ? Eu am astfel calculatorul: Placa de baza: Sk AM2 Nvidia Procesor: AMD Athlon 64 3200+ Memorie: 1GB DDR2 HDD: 250 GB Unitate Optica: DVD-RW Placa Video: 256 MB X550 PCIe Placa De Sunet: On board Placa de Retea : On Board Unde ar fi problema ? imi va merge? .. salutari!
 3. am fost blocat pentru ca am facut spamm , adica am dat invitatii la federatia mea , si chiar daca suna aiurea ,asa este , nu am avut nicio pila (ca altii) si mi-au inchis-o. nu ai putea sa le trimiti mesaj ca sa ti-o deschida si sa le promiti ca nu o sa mai ai perioade de inactivitate , si sa mi-o dai mie .... daca nu ... astept si pe altii care doresc sa de-a echipe :)......
 4. salut , am si eu nevoie de o emblema, a poti ajuta ? te rog mult! spune si iti spun si eu...detalii:d..respect!
 5. SAlutari! cumpar echipa de fotbal (virtual) din managerul de joc www.hattrick.org . Cine este dispus sa spuna aici , sa vorbim , sa negociem'' , sa ajungem la un inteles .. respect!
 6. ca sa vezi ca nu ai muncit degeaba .. uite-o aici ..: My link respect!
 7. mersi inca odata foarte mult ,e excelent!! respect!
 8. ai mai putea sa faci o mica modificare la cel cu ,,jocuri'' ? ..sa pui pe centru si titlu , ,,jocuribizare.com'' .. mersi mult de tot!
 9. multumesc mult , sunt faine , mersi!!
 10. Buna, Am si eu nevoie de 2 bannere , unul sa fie cam asa: in culori rosu si albastru si sa scrie mare asa : ,, PROvincialii '' (Fara ghilimele normal ) , si dedesubt sa scrie mai mic si cu ,,litere de mana'' asa : ,, am venit , am vazut , ne-a placut , am ramas '' iar al II-lea sa fie asa : niste imagini de jocuri , niste personaje animate ceva , pe tot bannerul , iar in dreapta sus sa scrie asta : ,,click aici'' . va rog foarte mult , daca se poate cat mai repede ca am mare nevoie:). mentionez ca bannerele sa nu fie nici mari , dar nici mici (mini) ceva mediu de ex ..ca acesta :http://www.gcs-life.eu/images/banner_cs.jpg va multumesc!
 11. aham ,iti multumesc mult , respecte!
 12. de ce sub fiecare produs am ,,coming soon'' ? am puncte sa pot sa`l i`au si nu stiu cum , cum pot cumopara ceva?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.