Jump to content

ursache

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by ursache

  1. Din punctul meu de vedere, Wikipedia ar trebui sa isi faca propria retea de advertising. Sa accepte numai site-uri cu tendindte informationale si culturale, nu ar avea de pierdut.
  2. VeryCreative este o agentie de web design ce are sedii in orasele Bacau si Iasi. Oferim servicii complete de creare site, creare magazin online, web design personalizat, design grafic, creare aplicatii pentru mobil si chiar implementare solutii ERP. Pretul fiecarui proiect difera in functie de complexitatea acestuia. Pentru a vizualiza unele din proiectele realizate pana in prezent, accesati cu incredere pagina : Portofoliu Pentru mai multe detalii sau informatii ne puteti contacta prin intermediul site-ului de prezentare: http://www.verycreative.ro
  3. Romania in care traim..si nu stiu daca...cu aceasta mic revolutie vom schimba ceva, insa in proportie de 80%, nu.
  4. Ofera dependenta doar daca nu ai altceva de facut. Timp de 3 ani am stat zi de zi in fata computerului, nu stiu daca au fost 2 zile consecutive inc are sa nu fi fost la pc, insa vara trecuta a terbuit sa plec din tara timp de 3 luni iar in aceste 3 luni nu am mai vazut un computer. Asta nu inseamna ca tremuram, sau ca experimentam nu stiu ce simptome de dependenta. Pur si simplu am avut altceva de facut. daca imi era dor de computer? Da, imi era dor, insa nu e tocmai dependenta.
  5. Acesti factori sunt foarte importanti atunci cand vine vorba de cumpararea linkurilor, insa un factor foarte bun care nu e mentionat aici e pozitia respectivului site in motoarele de cautare. cu cat are o pozitie mai buna cu atat e apreciat mai mult de Google.
  6. De asemenea este bine ca daca avem un site pe wordpress sa folosim unul din multele pluginuri ce ne afiseaza la sfarsitul fiecarui post, alte articole Related. Este bine ca motoarele de cautare sa vada ca linkurile ce pleaca din respectiva pagina sa duca tot catre pagini asemanatoare...si este bine de asemenea si pentru vizitatori.
  7. Pentru un website destinat undei comunitati, ar mai trrbui aranjat putin. Incearca sa pui la dispozitie multe informatii legate de 3D, logouri gratis, chestii...PSD-uri, incat sa poata fi modificate. Bafta!
  8. Am mai putea adauga: Pe o pagina web, textul nu trebuie sa fie foarte aglomerat, caci devine greoi de citit, iar vizitatorul va ajunge sa caute alt site pentru a se informa.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.