Jump to content

gaby

Administrators
 • Content Count

  21,499
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  739

gaby last won the day on April 5

gaby had the most liked content!

Community Reputation

3,077 Eminent

About gaby

 • Rank
  Administrator
 • Birthday 03/03/1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://pctroubleshooting.ro
 • Facebook
  http://facebook.com/gaby.nuta
 • Twitter
  http://twitter.com/pctroubles

Profile Information

 • OS
  Windows 10
 • Location
  Bucuresti
 • Interests
  Dezvoltarea pctroubleshooting.ro

Recent Profile Visitors

380,974 profile views
 1. Am remediat. Acum ar trebui sa mearga. Multumesc pentru semnalare!
 2. Nu, nu. Am trecut prin tot felul de schimbari care mi-au afectat activitatea, ce-i drept, insa am urmarit lucrurile din umbra.
 3. Incearca scriptul PowerShell de mai jos: Clear-Host Echo "Keep-alive with Scroll Lock..." $WShell = New-Object -com "Wscript.Shell" while ($true) { $WShell.sendkeys("{SCROLLLOCK}") Start-Sleep -Milliseconds 100 $WShell.sendkeys("{SCROLLLOCK}") Start-Sleep -Seconds 240 } Acesta "apasa" pe butonul "scroll lock" din 4 in 4 minute. Documentatie suplimentara: https://gist.github.com/MatthewSteeples/ce7114b4d3488fc49b6a P.S: Ca sa rulezi un script PowerShell copiezi codul de mai sus intr-un fisier notepad dupa care il salvezi cu extensia .ps1 urmand ca apoi sa dai click dreapta
 4. Da , am mai facut curatenie, am sters categorii care nu mai erau de interes pentru prezent, am refacut aplicatia de login prin Facebook pentru ca nu mai functiona, urmeaza sa mai fac cateva schimbari.
 5. Din pacate in service-ul oficial nu mai apare acest model. Iti pot lasa totusi numarul de telefon si o adresa de email unde poti sa-i contactezi: 021 326 60 63 service@esd-rom.ro
 6. Salut FluXuan si bine ai venit printre noi! Ma bucur sa te avem in comunitate.
 7. A trecut ceva timp de la ultima actualizare majora, insa iata ca 2021 vine cu vesti bune pentru PC Troubleshooting. Platforma forumului a fost actualizata la zi si totodata am trecut la https (in sfarsit ). Pe langa securitatea imbunatatita si functionalitatile noi am reusit sa personalizez si design-ul pastrand totusi aceeasi linie cu care suntem obisnuiti. Am facut cateva teste si totul pare sa fie in ordine, dar in caz ca descoperiti vreo neregula va rog sa semnalati.
 8. Our4Nos esti de acum Khenwise. A.k.a esti de acum LuciaNNN. Julianxpp esti de acum Juliano Dillon.
 9. Practic, racirea unui circuit integrat se face prin convectie naturala (aerul cald se ridica iar aerul rece ii ia locul). Cipurile care disipa o mare putere calorica pe o suprafata mica in timp scurt: CPU, GPU, chipset etc. necesita intr-adevar un "ajutor" sub forma unui radiator sau chiar al unui cooler, care nu face altceva decat sa accelereze convectia prin intermediul unui flux de aer (tiraj fortat). Totusi, in categoria asta nu prea as baga memoriile RAM a caror putere calorica disipata este mult mai mica. Daca nu faci overclock m-as baza pe "regula": cel mai ieftin kit disponibil cu
 10. GIF-urile au devenit tot mai populare in zilele noastre, fie pe Whatsapp, Facebook, Instagram, Steam, diferite aplicatii de tip messenger ori comunitati, iar odata cu ele a luat nastere si Giphy: o platforma foarte populara in ceea ce priveste distribuirea de gif-uri precum si editarea acestora. Zilele acestea, Facebook a anuntat achizitionarea Giphy contra sumei de 400 de milioane de dolari, echipa din spatele platformei urmand a deveni parte a echipei Instagram, lucrand impreuna pentru o integrare mai buna a imaginilor animate pe platformele detinute Mark Zuckerberg.
 11. S-au rezolvat problemele cu serverele, daca mai e cineva care nu a apucat sa-l ia, acum e momentul. Pana pe 21 mai poate fi descarcat gratuit.
 12. Se joaca prin Epic Games Store care il ruleaza prin Rockstar Launcher . Nu poate fi transferat pe Steam.
 13. Da, intr-adevar le-a picat store-ul . A dat buzna sa-l ia toata lumea care a aflat, iar serverele nu au fost tocmai pregatite.
 14. Grant Theft Auto 5 poate fi descarcat gratuit de pe Epic Games Store pana pe data de 21 mai 2020, iar daca il obtineti in aceasta perioada ramane in contul vostru si poate fi jucat oricand doriti, fara restrictii. Daca va intrebati cum de este gratuit, probabil ca in prezent produce mai mult din microtranzactii decat din vanzarea titlului propriu-zis. Cerintele de sistem ale jocului pot fi consultate aici: cerinte sistem GTA V iar cateva secvente de gameplay puteti urmari in filmuletul de mai jos: P.S: Pe langa launcher-ul Epic Games Store va mai trebui sa instalati si Rock
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.