Jump to content

Roberth

+Helpers
 • Content Count

  264
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Roberth last won the day on October 8 2018

Roberth had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

About Roberth

 • Rank
  Membru
 • Birthday 10/29/1993

Contact Methods

 • Website URL
  http://centerweb.ro

Profile Information

 • OS
  linux
 • Location
  Prahova

Recent Profile Visitors

7,764 profile views
 1. În regula, probabil o sa merg pe un socket AM
 2. Salut, Am citit acest articol Întrebarea mea este, ce socket recomandati pentru o placa de baza cu trăsături de gaming, sau chiar pentru acesta. As vrea sa suporte pana la un procesor i7.
 3. Salut, Se poate juca 1 versus 1 fifa 19 online dacă un prieten are ps3 iar eu ps4?
 4. Helllooo, Știu ca nu este mare lucru, abia aseară l-am instalat. Cunosc riscurile, costurile și tot ceea ce tine de acest proiect. Ideea sta în felul urmator: mă gândeam sa fie doar pe România ( Isaard România Social) sau ceva gen. Asta deoarece nu mă pot ridica la standardele Facebook, Instagram, Twitter etcetera. Dacă treaba asta ar funcționa, bineînțeles, versiune premium, dedicat, tot ceea ce este necesar sa supraviețuiască pentru o rețea românească. Da, da.. Știu, sunt atâtea rețele.. Dar decât sa fac o comunitate de jocuri, prefer un astfel de proiect. Ac
 5. Eu zic sa atașezi poza, nu sta nimeni sa își facă cont. Avatare vad ca au putut fii urcate pana acum.
 6. Pe bune? l-ai scos din priza si l-ai bagat iar? A venit momentul sa treci pe un laptop sau schimba sursa, placa nu pare sa se fie arsa..
 7. Adauga cuvinte cheie, apoi pocestele, modificale si o sa iasa ceva sigur. https://domainwheel.com/
 8. Cand incerci sa instalezi ce? Ce versiune de php folosesti?
 9. Daca tot ai folosit cuvantul BIOS atat de des si ai schimbat toate componentele, de ce nu ai schimbat si bateria?
 10. Asta e tot? Daca tot ai 2 INCLUDE, foloseste si la primul rand ( iostream.h ) Le vrei sortate folosind insertia sau prin numarare? Tu trebuie a ai 3 parti, A, B, C, in genul: #include <iostream.h> int a[25], b[25], c[25] count << si aici numarul de elemente>> Iar A, B, C trebuie duse in aceasi directie.
 11. Salut, Este un moment dificil si neasteptat. Site-ul este complet configurat, toate functiile functioneaza perfect, emiterea facturilor este automata, forum-ul este accesibil in mod automat doar celor care aplica o comanda si o finalizeaza. Adresa de email este setata pentru a emite in mod automat un raspuns. Chat online client si administrator, inregistrata in Google, ofer si pagina de facebook. Alte detalii, intrebati si astept oferte.
 12. Ce? cum? pentru? Pe ce anume vrei sa schimbi? localhost, xamp, linux, platforma? Ofera informatii complete. Si cu ce te deranjeaza?
 13. Temele aceastea folosesc un plus din scriptul css si js. Cauta o tema care foloseste aceasta functie, va fi mai usor pentru tine.
 14. Vezi daca fisierele sunt chmod, verifica versiunea de php, probabil este 7, incearca pe 5.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.