Jump to content

Courage

Moderators
 • Content Count

  5,930
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  277

Courage last won the day on March 10

Courage had the most liked content!

Community Reputation

1,594 Eminent

About Courage

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 08/14/1997

Profile Information

 • OS
  Win 10 x64
 • Location
  Cluj-Napoca

Recent Profile Visitors

36,269 profile views
 1. Eu am modelul acesta şi sunt mulţumit per total, + ambilightul care e destul de fain . Am avut probleme cu vizionarea unor seriale de pe stick utilizând playerul integrat (zicea că nu suportă fişierele, deşi descărcasem un întreg sezon, şi toate episoadele aveau acelaşi format: unele mergeau, altele nu), dar am rezolvat instalând VLC şi le-am vizionat de acolo fără probleme.
 2. Courage

  spam conturi

  Nu recomand masuri de genul, din cauza faptului ca multi provideri nu ofera ip static.
 3. Answer is 42. Convertesti din binar in ascii. Ex de tool in acest sens: https://www.rapidtables.com/convert/number/binary-to-ascii.html
 4. Pai te folosesti de caracterul din mijloc impartind lungimea sirului la 2. Poti lua cateva cazuri concrete sa vezi ce si cum. Dar aici depinde cum vrei sa tratezi sirurile care au numar par de caractere. Daca are un numar impar de caractere, gen abcde si vrei sa afisezi c, lungimea e 5, se afla pe pozitia 2, deci e suficient sa afisezi sir[sir.Length / 2] La numar par de caractere, metoda gen sirul abcd, metoda de mai sus iti fa afisa caracterul c. Aici depinde daca vrei sa afisezi b sau c. (sau ambele .. sau niciunul )
 5. Personal as scoate optiunea de a putea lasa reply daca nu sunt autentificat.
 6. Ce versiune de MySQL ai? Ar trebui sa apara in phpMyAdmin:
 7. IPB3 e destul de vechi .. cu alta versiune (retail de preferabil) face la fel?
 8. Pe wetransfer la files preview sunt 3 poze din BIOS. Postarea imi pare facuta cu google translate .. weird.
 9. Ceva mi se pare broken acolo la numarul total de subiecte/mesaje
 10. Cu o istorie lunga de inchideri si redeschideri .
 11. IPB 3.4 este EOL din 1 aprilie 2017. Dpdv al securitatii clar nu e recomandat sa mai folosesti asa ceva. In rest, cam ce s-a mai zis si pe aici. Nu vad rostul sa imi fie plin ecranul de categoriile de servere daca is ... goale toate. Ca tot vorbim de incarcat cu lucruri inutile, am dat la nimereala pe un topic (http://thunders.ro/forum/index.php?/topic/5-evidenta-reclame-facebook/), si tot ecranul era ocupat de un reply de 2-3 randuri. Devine obositor cand vrei sa urmaresti un topic si mai mult dai scroll prin spatii empty. Mai inteleg de avatar, dar cel putin ce-i la user info cu
 12. Inainte era anuntul asta pe site: Acum au postat atlul:
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.