Jump to content

Sebastian C.

Ambassadors
 • Content Count

  1,835
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  104

Sebastian C. last won the day on April 13

Sebastian C. had the most liked content!

Community Reputation

526 Eminent

2 Followers

About Sebastian C.

 • Rank
  „Vagabond de mic de mic, trăiesc cu strada .”
 • Birthday 03/09/1997

Contact Methods

 • Website URL
  https://burnyourfeelings.ro
 • Yahoo
  burnyourfeelings

Profile Information

 • OS
  Windows
 • Location
  Huddersfield

Recent Profile Visitors

16,476 profile views
 1. Verifică ca metodele de plată impuse de tine să fie disponibile în cadrul tuturor produselor și active în toate țările cât și tuturor utilizatorilor. ( verifică și configurația acestora )
 2. Pentru orice site de genul îți trebuie un buget de investiție pentru promovare + să te accepte facebook-ul la ei pentru folosire, altfel e 0. E o metodă de a face bani, dar nu instant, e ceva de investit câteva fonduri și timp.
 3. Nu ai acces la contul de administrator ? Ce versiune de windows folosești ?
 4. Depinde, majoritatea care-s postate-n magazinul oficial vin cu opțiunea activa, restul care-s făcute doar pentru un client anume nu prea le mai au doarece rămâne la alegerea clientului, bine, acum, dacă el ia teme editate pe bază de deflection sau alte exemple care rămân în istorie ca fiind „the most easy to edit”, dacă-s nu la zi cu update-urile platformei, nu le vor afișa până nu face el muncă manuală. Ca și opțiune provizorie, IPS deja îți oferă o serie de „social icons” din platformă în sine, le găsești în „General Configuration”, n-are tot ce ți-ai dorii dar îți oferă câteva, acum de
 5. Ai încercat și dezactivarea opțiunii ? Pe fiecare laptop / pc pe care „pun” mână îs primele setările pe care le fac să n-am probleme cu el dacă plec pentru o durată mai mare de 30 de minute și am ceva în lucru :
 6. Verifică dacă grupul are opțiunea de „Permite avatare animate” activată.
 7. Nu prea se mai practică lucrul ăsta în prezent. Reclamă plătită pe diferite site-uri care oferă această opțiunea ( gametracker, google ads, forumuri non-gaming, youtube, grupuri de facebook ). Un staff care să-și dea interesul și să vină cu idei inovative. Organizarea de concursuri pentru jocurile respective ( warnight pentru 1.6, faceit pentru go ) / ( aici ai nevoie de numărul doi ). Proiecte unice în cadrul comunității, aspect plăcut, încăcare rapidă a forumului, un host de calitate.
 8. Odată ce ai achiziționat licența, fișierele platformei le urci unde dorești să fie forumul „domeniu.ro/forum sau domeniu.ro sau domeniu.ro/forums”, însă odată licența activată pe „.ro sau /forum” va rămâne activă pe locația aleasă de către tine, resetarea URL-ului se va taxa cu 15 / 20 de dolari.
 9. De unde până unde am dat eu un cod sau un tutorial că nu mă prind ? Da voi toți sunteți pe premiza „pică pară mălăiață în gura lu nătăfleață” ? Am oferi acest link : https://invisioncommunity.com/4guides/themes-and-customizations/template-syntax/ifelseifelse-logic-r138/ pentru al ajuta în crearea sintagmelor, mai departe tot ce se regăsește în acel topic este oferit de creator, da aparent în goana după copierea lui x sau y nu vă sinchisiți să mai și citiți contițunul unui topic. Iar pentru cultura ta generală, dacă ai fi avut habar de PHP și cum să întegrezi codu și mai exact unde, ți-ar fi me
 10. Din păcate pe comunitățile dedicate acelui joc în România nu prea poți avea așteptări de performanțe chiar și cu un pc de low gaming, deoarece îs copiate de la arabi, fiecare script și model prezent pe server. Cu 16 GB memorie ram și cu o placă video mai bună, vei simți diferența, eu am laptop și după ce am schimbat capacitatea memoriei RAM stau în 100 lejer cam pe orice server.
 11. Păi tocmai la IPB este postată problema.
 12. Poți lua legătura cu : https://darkcs.ro/forum/index.php?/profile/209-bulibașa/, prețul era de 120 de euro cu câteva aplicații din shop deja cumpărate. Dar ia în calcul că vânzarea este oficial interzisă și poți risca suspendarea licenței.
 13. Prima oară fa o curățare totală a laptopului ( cauți un tutorial de dezmembrare / asamblare pe care-l urmărești cu atenție pentru a vedea de unde deconectezi / conectezi toate componentele ), pentru a înlătura praful de pe toate componentele folosește un bețișor de urechi + alcool ( spirt cu cantitate maximă de alcool ). Gândește-te la un upgrade, în locul acelui hard să montezi un SSD ( poți încerca 240 / 500 GB dacă nu folosești prea multă stocare, romandarea mea aici : click, eu personal folosesc două SSD-uri, unul special pentru windows + programare esențiale acestuia și unul pentru stocar
 14. Folosește funcție de „revert” disponibilă în platformă.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.