Jump to content

Blu3HaSky

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Blu3HaSky

 • Rank
  Ucenic

Recent Profile Visitors

834 profile views
 1. LUEGAME COMMUNITY Salut PCTROUBLESHOOTING ! Am inceput un nou proiect Bluegame care s-a deschis pe data de 1 decembrie insa am vrut sa pregatim serverele , teamspeak-ul ,indexul si tema si asteptam un feedback ! Tema made by Echipa Puffysticks ! Comunitatea este la inceput , si nu stiu ..eu zic ca poate nu e terminata lipseste acel ceva ...deocamdata au fost costuri de 700 de euro , dorim sa aruncati o geana la index si tema , poate aducem imbunatatiri !Avem idei noi de cateva proiecte pentru mix , un staff capabil care sa nu ne traga in jos si multe lucrari in IPS ( Teme ).
 2. Recomand ! Comunitate veche de ani de zile ! Diavola Power
 3. De ce sa chem oameni daca stiu ca tu resetezi ips sau nu stiu ! ma simt prost daca numa eu ma implic stii ce zic ! am trecut de mooolte ori prin asta ! nu stii cu cine stai de vorba needlese ! si tu ai frecat comunitatile ca mine ! stiu asta evils darmind evoplay ...mai zic ? pe nimeni nu intereseaza ...noi sa fim sanatosi ! Comunitatile care erau inainte numai exista ! poate 1 2 mai sunt ...poate nu stiu ! ma rog alea 2 macar sa aibe spor
 4. Nu ma recomanzi datorita fondatorilor ca tine ...DANI S ..wishu si altii...ca nu poate sa tina o comunitate de lunga durata ...sa faca ceva frumos ! In Romania sincer nu prea mai ai pe unde sa te dunci...ce era acum cativa ani ...ce e acum ...evolutia jocurilor da..Fondatori Ba
 5. https://ruls.ro/forum/ Fondat de Dani S & Kenny ! Salutare PcTroubleshooting ! Dorim o parere si speram sa va placa ! Mie unul imi place
 6. Salut pctroubleshooting. ! Dorim o parere ! Speram sa va placa ! http://www.kript.ro/forum/
 7. Buna ziua ! pc pctroubleshooting! Cu stima si respect vreau sa imi recomandati un Host BUN pentru un server de samp ! Avem un Host de la zeroping si cateodata ...pica...si trebuie sa dam din consola restart ! deci naa ....si vreau sa cumparam de la alta firma! Am inteles ca cei de la Krond nu sunt Seriosi ! As vrea de la Gazduire Jocuri sau H-Zone ! Daca aveti si altele ,astept ! Sa fie Bune !
 8. Salut pctroubleshooting! Am vrea sa auzim niste pareri despre aceasta Comunitate ! Comunitatea este facuta pe baza de Gaming,Scripting si Tehnologie ! Are in Plan 2 Servere,unul de MineCraft si unul de Sa:mp! In curand poate vom avea si altele ! Dar..noi sa fim Sanatosi Nu ? Comunitatea ofera suport Tehnic si Seriozitate ! Interviuri la Membrii si in Curand Concursuri ! Link : HARD GAMING ROMANIA Comunitatea este facuta din Grecia,si ca sa nu credeti ca suntem oricine ? ei bine daca da-ti search pe google hard gaming ne gasiti Foarte usor ,exact pe primu Link !
 9. Salut --> pctroubleshooting ! Recent mi-a aparut o problema ,sau poate nu am vazut-o eu ! Cand apas pe 'View New Content' imi arata in felul urmator : Am instalat (TB) Group Format 4.1.1 ,daca il activez nu imi mai merge Forum-ul ! Va rog Ajutati-ma! Unde sunt " < " Parca trebuia sa apara user-ul !
 10. Avatar : No avatar Hard Gaming Rezolutie : 150x300 Tema : gaming ( samp/mc/cs )
 11. Am incercat Recache-ul ! Nup ! Forum
 12. Salut --> pctroubleshooting ! Recent mi-a aparut o problema ,sau poate nu am vazut-o eu ! Cand apas pe 'View New Content' imi arata in felul urmator : Am instalat (TB) Group Format 4.1.1 ,daca il activez nu imi mai merge Forum-ul ! Va rog Ajutati-ma! Unde sunt " < " Parca trebuia sa apara user-ul !
 13. in primul rand ,nu e de vanzare ! in al doilea rand sunt doar administrator pe ea !
 14. Salut ! Comunitatea The Gamers este Deschisa de cateva 3 saptamani ! Avem 2 Servere in plan cu moduri diferite intre ele ! Am scos ShoutBox! S-au adaugat alte grade Si am schimbat cate ceva pe forum Forum : Comunitatea The-Gamers Asteptam pereri PRO/CONTRA ! Fara suparare ( no upset ) ! Si daca este bine la Categoria Media sa fie mai multe genuri ,sau doar Filme si gata ! Multumim
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.