Jump to content

dOc MFX

+Veteran
 • Content Count

  722
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  94

dOc MFX last won the day on March 17

dOc MFX had the most liked content!

Community Reputation

267 Insane

4 Followers

About dOc MFX

 • Rank
  www.cyberpixelz.com www.subnet.ro
 • Birthday 05/22/1996

Profile Information

 • OS
  Windows 10
 • Location
  Craiova, judetul Dolj
 • Interests
  Web Design

Recent Profile Visitors

5,151 profile views
 1. Daca gaby ia in serios ce i-am propus probabil o sa capete alt look acest forum, si poate il si readucem la viata.
 2. Nu sunt cu simplitatea, acolo nu vad un rost sa le dai un style, un user care intra prima data pe tema si ii pui un userbar cum face prietenul meu bun halogek se pierde, iar acel separator il faceam de pe vremea cand lucram cu @Filip Cristian la teme.
 3. Problema am intalnit-o la clientii cu licenta nulled, deoarece sunt prea modificate si apar errori si buguri.Nu cred ca tine de template!
 4. Salut nu detin teme in acest moment ( nevandute ) , lucrez la ceva dar inca nu este gata, lasa un mesaj pe discord : dOc#3798 si discutam!
 5. In primul rand vreau sa pun intrebarea " De unde sunt inspirate? " In al 2-lea rand temele sunt formate doar din imagini, ai nevoie de o optimizare majora atat de desktop cat si pe mobil pentru ca pentru un user cu internet slab forumul nu o sa incarce niciodata acele imagini la timp si o sa ai probleme. Temele arata foarte ok, stilul polonezilor dar cu toti clientii cu care am vorbit pana acum prefera teme normale ( spre ex alpha speedster ) restul sunt prea futuristice pentru gaming, la noi in romania temele de genu pe forumuri nu rezista.Inclusiv comunitatea laleagane a ales un de
 6. https://www.facebook.com/tradeiq.ro Imi dai un mesaj aici si discutam !
 7. https://www.facebook.com/tradeiq.ro Imi dai un mesaj aici, preturi accesibile.
 8. Pretul a fost redus de la 30$ la 15$ pe perioada black friday-ului.
 9. Nu stiu daca ati modificat tema, parea mult mai ok in pozele lui madalin de pe extreamcs ( LINK ) Nu pot sa imi las o parere detaliata deoarece ( aspectul ) adica tema este free, deci pe partea asta nu s-a investit nici-un ban, deci nu este ceva unic, serverele sunt destul de goale, activitate scazuta 23 de topicuri cu 23 de posturi in momentul in care postez eu aici, daca ar fi sa preconizez o sa se inchida iar dar nu vreau sa va descurajez, poate o sa fie vreun bum si o sa urcati.Cum spunea @Sebastian C. e placut sa vezi ca lumea mai apeleaza si la alt tip de platforma dar nu platforma
 10. La el versiunea de mobil e teroare, dar la voi ambele versiuni si pc si mobil sunt teroare cand va bagati la creatie Comentariul de mai sus este pentru " arata bine " , o sectiune unde ar fi trebuit sa lasi o parere cel putin dezvoltata. ON: Tema arata ok este simplista ma duce cu gandul la una dintre temele lui portocala ca si culoare, ma gandisem si eu sa mut sidebar-ul in stanga pe site-ul pe care il voi deschide, vad ca da bine si nu supara deloc acolo. Mai sunt cateva locuri de acoperit pe partea de culori : https://joinet.ro/forum/index.php?/leaderboard/
 11. Imi place aceiasi minte incuiata pe care o ai, ce faci tu intr-o tema cu customizarile tale geniale plugin-ul ala face in toate in acelasi timp setari + alte customizari legate de badge si ce o sa mai urmeze, nu mai fiti incuiati la minte ca tara geme.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.