Jump to content

dOc MFX

+Veteran
 • Posts

  726
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  94

dOc MFX last won the day on March 17

dOc MFX had the most liked content!

4 Followers

About dOc MFX

 • Birthday 05/22/1996

Profile Information

 • OS
  Windows 10
 • Location
  Craiova, judetul Dolj
 • Interests
  Web Design

Recent Profile Visitors

5,329 profile views

dOc MFX's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

267

Reputation

6

Community Answers

 1. @Juliano Dillon Nu vreau sa fac free chat aici, am o varsta nu ma mai regasesc in polemici de genul, omu mi-a cerut o parere eu i-am oferit-o. @MOTAAAN te rog respectuos sa nu ma mai citezi in astfel de topicuri. 1. Legat de partea ca tu lucrezi cu straini, i dont give a shit my friend [ nu uita ca ce faci acum, faci datorita unora ca mine, portocala, shady, halogek care ti-au pus pe masa niste template-uri si tu le modificai si le aduceai pe comunitati sa primesti grade ] Ai inceput sa lucrezi pe max3semne pe temele mele, alea simple pe care le consideri tu, cu profile in topicuri, cu mega footere diferite fata de ce facea ehren pe carbon s.a.m.d 2. Romanii aia zgariciti sa stii ca nu sunt chiar asa zgarciti [ ti-ai primit hate pe extreamcs ] pentru niste lucruri pe care venisei sa le prezinti, si nu stii sa accepti o parere, asta pentru ca tu consideri ca ala care ti-o lasa nu e destul de avansat in photoshop sa zica ceva.Nu esti baiat educat, esti un pulica ce musca mana care l-a hranit.Si oricum de asta stai cu fisierele PSD la niste teme copiate din " polonezia " de bine ce lucrezi cu strainii 3. Ti-am vazut eu temele si live, imi da lumea mesaj pe steam sa te arate cu degetul pentru shit-uri, singura parte buna e ca te-a dus mintea sa faci un sistem de ranking dar probabil si ala e luat cu japca de undeva si adaptat la invision [ oricum respect ca te-a dus mintea sa il convertesti ] 4. Nu te lega de partea financiara ca nu stii tu cat castig eu si cu cine lucrez eu, ca daca ar fi sa fac un rezumat la 2-3 comenzi iti mai trebuiesc inca 5 ani sa ajungi la jumatate din suma [ tu 80 de euro ceri pe o abureala de fisier pe care promiti sa il faci intr-un viitor template, dar sunt convins 99.9% ca nu bate fisierul cu realitatea ] Pentru ca voi nu luati in considerare nimic din aspectele actuale, un client nu are nevoie de o tema fixa, tema respectiva trebuie sa fie responsive pe orice rezolutie, si chiar vreau eu sa te vad cum aduci tu unele elemente la stadiul de responsive ] Rog administratia sa nu stearga acest mesaj, cel putin din partea mea nu va mai exista reply!
 2. Elementele sunt exagerat de mari, nu mai mergeti pe ideea polonezilor, temele alea sunt destul de prost create, dai scroll de iti vine rau, iar un box ocupa jumatate din spatiu.Va spun din experienta ca mi se cere sa mai micsorez elementele pe teme. Pe telefon sunt probleme de afisare, nu sunt reponsive elementele, lucrati si la partea asta In rest e o tema ok'ish, sistemul de level voiam sa il fac cu mult timp in urma dar nu am avut timp, ar fi bun intr-o versiune de plugin sa nu mai fii nevoit sa il integrezi manual in teme.
 3. Acel proiect ce a fost trimis catre tine nu are o prioritate foarte mare, fiind o tema cu vanzare multipla catre market.Daca era un proiect personal, erai cu siguranta de mult timp cu o tema pe forum.Imi cer scuze pentru asta.Nu am avut timp nici macar de a mai aduce imbunatatiri temelor actuale de pe market.Las reply-ul acesta pentru ca nu doresc ca lumea sa inteleaga lucruri gresite!
 4. Inca sunt la ei, au avut mici probleme pe parcurs, dar nu probleme care sa afecteze securitatea site-ului, inca ii recomand.
 5. Daca gaby ia in serios ce i-am propus probabil o sa capete alt look acest forum, si poate il si readucem la viata.
 6. Nu sunt cu simplitatea, acolo nu vad un rost sa le dai un style, un user care intra prima data pe tema si ii pui un userbar cum face prietenul meu bun halogek se pierde, iar acel separator il faceam de pe vremea cand lucram cu @Filip Cristian la teme.
 7. Problema am intalnit-o la clientii cu licenta nulled, deoarece sunt prea modificate si apar errori si buguri.Nu cred ca tine de template!
 8. Salut nu detin teme in acest moment ( nevandute ) , lucrez la ceva dar inca nu este gata, lasa un mesaj pe discord : dOc#3798 si discutam!
 9. In primul rand vreau sa pun intrebarea " De unde sunt inspirate? " In al 2-lea rand temele sunt formate doar din imagini, ai nevoie de o optimizare majora atat de desktop cat si pe mobil pentru ca pentru un user cu internet slab forumul nu o sa incarce niciodata acele imagini la timp si o sa ai probleme. Temele arata foarte ok, stilul polonezilor dar cu toti clientii cu care am vorbit pana acum prefera teme normale ( spre ex alpha speedster ) restul sunt prea futuristice pentru gaming, la noi in romania temele de genu pe forumuri nu rezista.Inclusiv comunitatea laleagane a ales un design minimalist dar in acelasi timp modern.
 10. https://www.facebook.com/tradeiq.ro Imi dai un mesaj aici si discutam !
 11. https://www.facebook.com/tradeiq.ro Imi dai un mesaj aici, preturi accesibile.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.