Jump to content

Skip The Dragon

Members
 • Content Count

  167
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Skip The Dragon last won the day on September 21 2019

Skip The Dragon had the most liked content!

Community Reputation

29 Good

About Skip The Dragon

 • Rank
  Senior

Recent Profile Visitors

3,266 profile views
 1. Arata foarte bine. E facut pe framework propriu website-ul?
 2. Te pot ajuta eu in timpul liber trebuie doar sa ai licenta cumparata pentru forum, altfel nu ma complic. PS: Te ajut doar cu partea tehnica, nu fac permisiuni si categorii etc. daca ai intrebari iti pot raspunde.
 3. Asta nu este ux, e ui. Din punct de vedere UX e un dezastru. Din punct de vedere UI pare interesat but there is to much going on, astept sa vad cum o sa arate mai pe final.
 4. Nu vreau sa fiu rau.. design-ul pare a fi inspirat de la shady and orange Also, arata naspa galbenul ala , mai bine il scoti sau ii faci o animatie (fade in and out from right to left)
 5. Sincer, mi se pare interesant, m-as baga doar ca pare ca voi fi muncit pana la os, pentru absolut nimic concret. Sfat, cauta 2 baieti ,unul priceput in web design si unul web developer. Daca iei unu care sa le faca pe toate nu reusesti nimic. Daca gasesti pe unul bun in toate... site-ul v-a fi gata intr-un an (in cel mai bun caz) sau gasesti unul care este "priceput" in toate si vei avea un site urat sau plin de security holes , cine site poate ai noroc si dai de ambele
 6. Sadly, nu primesc confirmare pe email Finally got it
 7. Ma gandeam sa il fac slider, doar ca ma gandesc la o animatie mai speciala Am sa vad ce o sa fac... nu stiu daca o sa mai vin cu update-uri ... dar poate ..
 8. m-am apucat sa transpun tema din ps in css/html , si se intelege. Mie nu mi se pare ca imaginile sun prea agresive ... dar porbabil voi mai schimba in viitor ... thanks no idea, m-am trezit intr-o zi ca am photoshop in pc , si am inceput sa fac asta .. as aprecia daca m-ai ajuta cu un link pentru ca eu nu gasesc
 9. A trecut ceva vreme de cand am mai facut ceva (aproape un an ) https://imgur.com/a/jq9ro2h
 10. Nu sunt eu prea bun la deastea .... dar cred ca trebuie sa dai update la php, zic..
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.