Jump to content

robotboy

+Veteran
 • Posts

  914
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

robotboy last won the day on May 14 2020

robotboy had the most liked content!

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.pctroubleshooting.ro

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

robotboy's Achievements

Veteran

Veteran (13/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In
 • Conversation Starter
 • First Post

Recent Badges

40

Reputation

 1. Atunci cand navighez prin meniul din stnga ramane activa doar iconita de Home, celelalte nu se schimba. Altfel, da, de acord cu Courage, cam mult spatiu gol in header.
 2. In momentul de fata am o tastatura de gaming, clasica, nu foarte zgomotoasa, dar nici silentioasa. Uneori mi se atrage atentia ca fac prea mult zgomot atunci cant tastez/scriu sau cand ma joc, drept pentru care m-am gandit sa ma interesez daca exista o tastatura de gaming silentioasa pe care sa o pot achizitiona. Am cautat rapid pe internet insa nu prea m-am lamurit, tot ce am inteles este ca nu prea se poate ca tastatura sa fie si de gaming, si silentioasa. Este adevarat? Nu exista o tastatura de gaming silentioasa? Voi ce tastatura folositi? Aveti ceva recomandari pentru o tastatura mai putin zgomotoasa?
 3. Prin aprilie va ceream recomandari pentru un smart TV. M-am hotarat asupra Philips-ului de 146 cm, si cum acesta ar urma sa fie montat pe perete, acum am alta nelamurire: cum aleg un suport potrivit? La ce trebuie sa ma uit? Am vazut ca majoritatea au greutatea maxima suportata, dimensiunile maxime ale TV-ului si ceva compatibilitate VESA. Acestea sunt toate criteriile care ma intereseaza? La ce se refera compatibilitatea VESA? Vine el cu suruburi sau trebuie sa le cumpar singur? Multumesc anticipat! P.S: Daca aveti si o recomandare, doua, nu ezitati!
 4. Am citit cateva recenzii, jocul foarte laudat intr-adevar. Imi venea sa-l cumpar la un moment dat, totusi, m-am uitat inainte la cateva filmulete de gameplay insa e un pic cam horror pentru mine.
 5. Uau, jocul arata foarte bine. Nu va fi lansat si pe PC? Horizon Zero Dawn are si varianta de PC...
 6. L-am luat, pe ultima suta de metri. L-am si instalat, imi place.
 7. Pentru unii utilizatori IE a fost doar un browser folosit pentru a descarca un altul, insa pentru cei care au prins internetul pe la inceputuri IE poate fi considerat un prieten . Pe vremea cand am avut pentru prima oara acces la internet nu aveam de ales intre ce browser sa folosesc.
 8. Tind sa cred ca versiunea ta de Windows 7 nu e buna. Este oficiala? Inteleg ca nu iti functioneaza nici porturile USB, si acestea au nevoie de drivere daca nu gresesc, iar Windows-ul ar trebui sa le instaleze automat atunci cand introduci un dispozitiv intr-unul din porturi. Banuiesc ca CD/DVD-ROM nu ai, nu? P.S: Daca ai avut Windows 10 de ce te intorci la 7 care a ramas fara suport?
 9. @Artanis Cum asa? Poate sunt peretii foarte grosi + beton armat? Iasiul este un oras mare, nu credeam ca are probleme de acoperire.
 10. Multumesc tuturor! Am de unde alege, acum sa vad catre ce ma hotarasc. Interesanta ideea cu mousepad-ul Powerplay insa imi depaseste destul de mult bugetul, vad ca e aproape cat mouse-ul din punct de vedere al costului...
 11. Nu sunt mare fan baschet, dar l-am adaugat in contul meu. Este totusi cel mai nou simulator de baschet . Multumesc de info!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.