Jump to content

heAdgN

+Helpers
 • Content Count

  255
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

heAdgN last won the day on December 4 2016

heAdgN had the most liked content!

Community Reputation

7 Pretty good

About heAdgN

 • Rank
  Membru
 • Birthday July 21

Contact Methods

 • Website URL
  http://designerca.com/
 • Yahoo
  adelyn_adelin99@yahoo.com
 • Skype
  headgn99

Profile Information

 • OS
  Windows 7 Ultim

Recent Profile Visitors

5,705 profile views
 1. Salut , dupa cum spune si titlul am nevoie sa pot adauga intr un html doua tabele unul sub altul cu spatiu intre ele de preferat si o linie pe mijloc pentr a putea fii scoase la imprimanta si taiate pe jumate ( o sa atasez o imagine ). Multumesc anticipat .
 2. Salut ! Am descarcat si eu niste filme mai vechi in care gasesc un folder Video_Ts si fisierele cu extensia BUP IFO VOB. Care este cea mai simpla cale de redare sau convertire si sa ramana si subtitrarea RO . Filmele o sa le vizioneze cineva mai batran care nu se prea pricepe cu tehnologia de asta as dori sa ii le pregatesc eu .
 3. Salut! As dori si eu cateva pareri despre site-urile acestea de tranzactionare alre criptomonedelor. Coinbase.com Crypto.com Ce parere aveti de ele ? Le-ati folosit si sunt ok?
 4. In Romania multi oameni (nu toti ) aleg Iphone pentru ca sunt inculti si cred ca sunt mai cool daca au un Iphone . Am mai auzit o replica la cineva de genul "Imi iau iphone ca da bine in mana ".
 5. heAdgN

  Autofill Html

  Salut ! Am si eu nevoie de un script sau o solutie de autofill . Pe scurt , am un tabel in html si as vrea cand aleg un cod de exemplu 1 sa imi completeze automat in tabel cu cateva informatii.
 6. problema e cum fac sa imi adauge informatiile din baza de date exact in tabel ( tabelul fiind putin mai complex)
 7. Daca fac un tabel si il completez sa ai idee cam cu ce as vrea sa fie completat tabelul ti ar fii mai usor de inteles?
 8. Am rezolvat de mult problema. Chiar de atunci
 9. Daca vrei iti desenez
 10. Salut ! Ideea e in felul urmator, vreau sa fac un pogram sau ceva php cu mysql html si ce mai e nevoie in care pe interfata (ceea ce afiseaza) sa imi apara sa pot selecta un nume , sa se pune data automat , plus inca cateva detalii dupa ce selectez aceste detalii sa se completeze automat doua sabloane (tabele) cu informatiile selectate de mine si cand apas Start de exemplu sa imi scoata la imprimanta cele doua tabele completate .
 11. Cineva on care ma poate ajuta sa facem un program ? Platesc

 12. Salut! Am primit spre administrare un site care a avut WordPress. In acest moment apare eroarea 403 forbidden (las poza atașată) Am verificat puțin și utilizare disc unde am găsit niște nereguli (las poza atașată) Am șters mail urile peste 3000 și tot ocupa un spațiu destul de mare. Eu aș vrea sa reinstalez din nou WordPress dar deși am făcut asta tot apare eroarea respectiva 403 Cum as putea scăpa de ea? ( am șters htaccess am editat permisiuni degeaba) https://m.imgur.com/a/frRbLin
 13. heAdgN

  Cerere tema

  La editat te pricepi?
 14. heAdgN

  Cerere tema

  Salut ! Am si eu nevoie sa stiu ce tema s-a folosit la acest site. Sau macar una asemanatoare. https://www.reginald.ro
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.