Jump to content

DarkElite

Members
 • Posts

  67
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

DarkElite last won the day on August 22 2018

DarkElite had the most liked content!

1 Follower

About DarkElite

 • Birthday 04/07/2000

Contact Methods

 • Website URL
  https://ucore.ro
 • Yahoo
  bdkode@protonmail.com

Profile Information

 • OS
  Windows 10
 • Location
  Satu-Mare

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

DarkElite's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

1

Reputation

 1. Sincer din placere o fac ... ca stiu ca nu am nimic de castigat... Am inteles
 2. Buna ziua , Imi poate spune cineva cum pot edita userinfopanel-u ? Adica Locatia si Total time spent apare aiurea , cum le pot face ca si restul ? poza :
 3. Nu cred ca acest index a fost pe devilzone , pentru ca l-am cumparat de pe themeforest .. Si este postat doar din aceasta luna ... deci ...
 4. Salutare , Recent ( 27 Aprilie 2020 ) am deschis comunitatea uCore România , domeniul din cate stiu a mai fost folosit prin 2016-2017 cateva luni , aproximativ 2 sau 3 , prin urmare am deschis acest proiect , sincer l-am deschis pentru ca am vazut ca multi copii care abea au buletin isi deschid comunitati si se cred "zeii" si am zis sa le arat cum e cu adevarat o comunitate calumea . comunitatea este bazata pe platforma IP.Board 3 , stiu ca majoritatea o sa ma criticati pentru asta si o sa ziceti "ba de ce nu folosesti IPS ca toti folosesc IPS ... " sau altele de genul , dar eu sincer ma simt mai comod pe IPB 3 . Tema forumului este una luata de pe internet si editata in multe parti pentru a ii oferi o vedere vizuala mai placuta . Index-ul comunitati este unic prin romania , si parerea mea este ca este unul decent si modern , oricum astept pareri despre el si daca ar fi sa mai fac modificari sau altele . Astept parerea voastra sincera si daca aveti sa-mi oferiti sfaturi sau recomandari pentru anumite modificari . Website-ul este : www.ucore.ro P.S. Am revenit cu topic nou pentru ca am rezolvat problema cu Logi-ul
 5. Buna seara, ati putea sa-mi schimbati numele in "BdKode"?
 6. Pai e pus link-ul L-am pus acolo sincer ca nu stiam ce sa mai pun jos ....
 7. Habar nu am ce vrei sa spui prin asta....
 8. Salutare Detin DarkHost LTD ( www.darkhost.ro ) este un website/companie care gazduieste servere de Gaming ,Teamspeak3 , SinusBoT, WebHosting , Domenii , VPS , VDS si servere Dedicate . Acest website are interfata scrisa in HTML5 si platforma de baza este WHMCS cu o tema default . Doresc daca doriti sa aruncati o privire peste website si sa imi spuneti parerea dumneavoastra despre el , si accept propuneri de schimbare a preturiilor , reduceri sau modificarea template-ului . Multumesc.
 9. Multumesc, problema este rezolvata.
 10. Salutare , Am dat update de la ipb 3.4.9 la ipb 4.3.6 , problema este urmatoarea : Cand dau pe pagina de home ma redirectioneaza catre link-ul de la profilul meu ... gen intru pe www.linkforum.ltd/forum/ si ma baga pe link-ul de la profilul meu , am incercat de pe alt laptop sa intru si de pe alt cont dar la fel ....
 11. update : EpicGames.Ro [ Expires On: 2019-08-16 ]
 12. Salutare , vand urmatoarele domenii .ro DarkTec.Ro + Certificat Comodo SSL [ Expires On: 2019-09-11 ] Ardealu.Ro + Certificat comodo SSL [ Expires On: 2019-09-18 ] ZonePGL.Ro [ Expires On: 2018-11-14 ] Devil-Arena.Ro [ Expires On: 2019-05-23 ] ProNiraX.Ro [ Expires On: 2019-06-28 ] Accept orice metoda de plata, pentru mai multe detalii in privat .
 13. Nu merge link-ul Oops! We ran into some problems. The requested page could not be found. Oops! We ran into some problems. The requested page could not be found. Ai putea sa-mi dai link de la una ?
 14. Am observat si eu ca majoritatea website-uriilor de firme sunt facute in WordPress , dar cea ce nu inteleg cum fac ei sa posteze filmele si sa aiba design-ul respectiv , nu ma refer aici la tema de pe website ci cum pun filmele in pagina mai exact cand esti pe pagina principala si iti apar gen 15-20 filme ... chestia asta nu o inteleg ... folosesc ceva modul sau e simplu design ? Asi fi recunoscator daca m-ai putea ajuta .
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.