Jump to content

Vlăduț Rădulescu

Ambassadors
 • Posts

  1,200
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Vlăduț Rădulescu last won the day on April 15 2015

Vlăduț Rădulescu had the most liked content!

About Vlăduț Rădulescu

 • Birthday 07/30/1998

Contact Methods

 • Website URL
  http://pro-gaming.ro/
 • Skype
  s.vlad_gfx

Profile Information

 • OS
  Windows 10 Pro
 • Location
  Pitești, Argeș

Recent Profile Visitors

17,302 profile views

Vlăduț Rădulescu's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In
 • First Post
 • Collaborator

Recent Badges

179

Reputation

18

Community Answers

 1. Am încercat și mașina virtuală, dar se încarcă muult prea greu
 2. Salutare, dragi concetățeni ai comunității PCTroubleshooting. Mi-era dor de voi. Cum înainte vă ofeream sprijin cu ce se putea, acum am eu nevoie de sprijinul vostru. Plănuiesc să fac un jailbreak la un iPhone 6, dar am nevoie de un sistem de operare de bază Linux (fie că e Ubuntu, Kali Linux, nu contează). Eu acum sunt în izolare la țară (ca să nu mă mumific între 4 pereți acasă la bloc) și nu am acces la niciun stick, le-am uitat pe toate la București. Jonglez doar cu HDD-ul meu extern transformat din intern. Mă rog, intru prea mult în detalii. Am găsit 2 modalități să instalez acest sistem de operare, ori prin WUBI, care este cam cea mai bună metodă dintre toate, ori prin UNetBootin, care nu prea este atât de eficientă. Să vă explic și de ce: - la WUBI, am creat o partiție EFI de 500MB (ca să mă asigur că am nevoie, e cam măricică știu) și o partiție separată de 9.5GB (știu că nu am nevoie de mai mult), toate pe SSD (pe HDD nu pot face partiție EFI, deoarece îmi spune că nu am memorie suficientă, DEȘI AM LĂSAT SPECIAL NEALOCAT MEMORIE!!!! Tot nu mă lasă DiskPart să îi fac partițe EFI nici cu size=1 măcar), dar când să îl instalez, l-am lăsat undeva la vreo 4 ore în standby să-și facă treaba și se blocase la un procentaj de 90-95% cam așa. De acolo nu se mai întâmpla nimic și l-am lăsat baltă. - la UNetBootin, la bootare când selectez, pe UEFI dă eroare Windows și mă întoarce din drum, pe Legacy îmi spune că nu recunoaște niciun sistem de operare. Pe scurt, drum scurt și fără nicio destinație. Așa că vă întreb: știți vreo altă modalitate să instalez în Dual Boot Kali Linux sau Ubuntu? Sau mă las păgubaș până fac cumva rost de un USB Flash Drive? Sau să mă ajutați voi la partiții ceva, nu știu. Eu o să mai încerc cu metoda WUBI, dar cu Kali Linux de data asta.
 3. Se pare că tot singur l-am rezolvat Am aici aproape 600 de linii de cod, bazat pe structuri de date, pentru cei care vreți să copiați la examene:
 4. Salutare, PC Troubleshooting! Mi-a fost dor de voi, sincer. Păcat că n-am timp să intru. Vin cu o problemă. Apelez destul de târziu, dar am de făcut ca temă la programare jocul Tetris în C. Vă arăt ce am făcut până acum: Programul în care lucrez e Visual Studio 2017 (de ce nu se lucrează cu acesta și în liceu, nu știu, se preferă CodeBlocks care e nasol)
 5. Ugh, am prins pânză pe profil de când nu am mai intrat

  1. f l o r i n

   f l o r i n

   iesi ba afara ca nu e de tine, btw cauta-ma in privat ca parca mi-e dor de tine

 6. Ca și servicii, aș recomanda Vodafone. Am un abonament de 12€ cu minute nelimitate, mesaje nelimitate și 2.8GB de net 4G + 1GB net prin opțiunea RED4ALL. Poți avea și la 10€ minute nelimitate, iar cu semnalul stai extrem de bine. Am fost la Orange și nu am fost mulțumit de serviciile oferite și semnal. Telekom ai folosit și tu, iar Digi... Te rog, nici să nu te gândești la așa ceva. Semnal cât se poate de prost. Oriunde ai fi. Nu stai numai în casă într-un loc anume, mai te duci pe la mare, pe la munte, pe la prieteni, la familie, cu o așa arie de semnal n-ai să vezi cine știe ce posibilitate măcar să te înțelegi cu cineva la telefon. Pe scurt, recomandarea mea ar fi Vodafone.
 7. La mulți ani, Vlade! Ești mai tânăr decât mașina mea cu o zi
 8. Stai, tu vorbești serios? Pe bune? Nu mă pot abține
 9. Adică să fac din nou upgrade la windows 10? Tocmai el mi-a făcut să mi se distrugă laptopul
 10. N-are cum să fie de la specificațiile tehnice. E posibil să fie de la mufa calculatorului. Sau chiar să nu existe compatibilitate între ele? Ai zis că ai testat cu altele (mai există cu PS/2? ).
 11. Bună seara, PC Troubleshooting! Am o problemă de ceva timp. Am un alt laptop (pentru cunoscători). Zilele trecute am dezinstalat driverul de sunet, având Windows 10. De atunci, laptopul face figuri: timpul de reacție la orice acțiune, inclusiv la încercarea de a instala un alt Windows, nu putea accesa nimic datorită reacției foarte încete a laptopului, etc. Am schimbat HDD-ul cu cel de la laptopul vechi, am făcut niște scheme (am făcut o partiție pentru cea principală să nu fiu nevoit să șterg tot ce am pe hard disk) și am reușit să instalez Windows 7 pe el. Toate bune și frumoase, am instalat driver de internet să pot lua alte drivere, am instalat, m-am pus pe treabă ca orice alt om. E, aici revine problema spusă mai devreme. Timp de reacție întârziat. Nu chiar așa de rău, dar de exemplu, am dat să se descarce CS:GO la 16:30 și la 20:55 are 826.7 MB/s, cu internetul care nu are nicio problemă. Adică am descărcat 2 drivere de 1GB în total în aproximativ 10 minute. Nu e de la asta sigur. Ce problemă ar fi? În Task Manager, CPU între 0 și 10%, memoria fizică 1.10 GB (cam mult pentru Windows 7 64bit presupun, dar nu e problemă asta)... De la Hard Disk este imposibil. De la RAM la fel, am schimbat-o și pe aia cu una compatibilă plăcii de bază (presupun). off-topic: Cum pun memoria fizică mai mare? Am 2 plăcuțe de ram conectate (da, am 2 sloturi) și îmi zice că am doar 4GB folosibili.
 12. Nutella e brand, naiba... Probabil Nougat va fi denumirea finală.
 13. Sincer, mi se ia. Am o problemă la un forum. Am instalat aplicația Applications System 2.1.2. Știam că are o bubă undeva. Anyway, toate gradele au fost băgate active, întrebări, statusuri, moderatori, tot rezolvat. Când intru în link-ul sistemului, surpriză. Nu se vede niciun grad la care să aplici. Imagine: https://imgur.com/a/dNGpd Mă chinui cu nea d@niel de o oră la el și nu-i dau de cap nici eu, nici el.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.