Jump to content

f l o r i n

Members
 • Posts

  105
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

f l o r i n last won the day on November 9 2017

f l o r i n had the most liked content!

Recent Profile Visitors

3,149 profile views

f l o r i n's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In
 • First Post
 • Conversation Starter

Recent Badges

14

Reputation

1

Community Answers

 1. Nu o sa il ia nimeni spre administrare, nimeni nu e atat de prost. Cand te-ai hotarat ca nu-l ia nimeni, da-mi PM si rezolvam totul in PM fara sa mai faci topic.
 2. Nu mai este si cybertron sau cum era numele lui?
 3. Daca-mi aduc bine aminte, ACP > Customization > Editor > Settings > Return Key Behavior si bifezi Go to the next line Eu parca asa am rezolvat asta, nu mai tin minte sigur.
 4. Si ce, acum vrei sa credem ca l-ai cumparat sau ce? Stii parerea mea de pe Steam, dar transmite-i la halogek succes din partea mea
 5. Cine isi mai prezinta staff-ul pe index in 2018? Majoritatea forumurilor mari nici nu mai folosesc index. Eu unul as scoate partea cu staff-ul, nu-i vad rostul. Multi de aici ma cunosc online, dar nici unul nu stie cum arat in viata reala, nu-mi place sa fac poze cu mine, mai ales sa le postez online si decat sa lasi treaba cu staff-ul si sa-si puna avatar cu vreo tipa de pe Tumblr, mai bine-l scoti de tot ca oricum pare si prea lung, nu e forumul.
 6. Recomand sa-ti iei VPS/VDS/dedicat. Nu ceva shared. Daca vinzi acadele probabil e ok si shared.
 7. Deabea astept sa fie valabil sa-l cumpar.
 8. Eu am cumparat tema Spectrum de la IPSFocus, stie Ehren ce face, pe langa asta mai am si Uniform.
 9. Dai sa editezi un grup si acolo ai tab-ul Downloads daca-mi aduc bine aminte.
 10. Sunt cam pierdut cand vine vorba de editarea unei teme, deci am nevoie de putin ajutor. Am cumparat tema Spectrum de la IPSFocus si vreau sa scot opacitatea de tot. Cine ma cunoaste stie ca pana acum mereu am avut pe cineva sa ma ajute, acum vreau sa fac singur. Am facut topic si pe IPSFocus la clienti, dar am zis sa fac si aici si cine raspunde primu' e si mai bine. P.S: daca aveti si niste background-uri faine puteti sa-mi dati PM cu ele (doar rezolutie mare), n-am nici cea mai mica idee unde sa caut.
 11. Csf, n-am csf. M-am saturat sa ma tot rog de unul si de altul sa vina sa ma ajute si chestii de genul, mereu se gaseste unu sa bage mai multi bani ca mine si chestii de genul, m-am saturat de prostiile astea. Ajung anii in care am avut comunitatii, niste amintiri placute, majoritatea care ii cunosc de ani buni s-au lasat, a venit si vremea mea. @Alexandru C., poti inchide iar topicul, mersi.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.