Jump to content

Gregory

+Helpers
 • Content Count

  232
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Gregory last won the day on September 1 2019

Gregory had the most liked content!

Community Reputation

-3 Dubious

About Gregory

 • Rank
  Senior
 • Birthday 09/27/1998

Contact Methods

 • Website URL
  https://artweber.ro/

Profile Information

 • OS
  win8
 • Location
  Chisinau MD

Recent Profile Visitors

5,900 profile views
 1. https://artweber.ro/blog/449-textolite-sistem-de-control-al-site-uri-statice.html , te poate ajuta acesta
 2. Salut , pctroubleshooting , as dori niste sugestii pentru o asa intrebare , Cit sa platesc pentru o postare pe un site de resurse tutoriale cs? Eu am siteul, am integrat un modul in el si pot sa indic o suma , suma aiea se plateste utilizatorului care a adaugat aceasta postare , daca postarea ajunge la anumite vizualizari se mareste si plata , autorul isi poate cere bani atunci cind el doreste .
 3. te va ajuta asta , https://artweber.ro/tutoriale/tutoriale_web/241-cum-faci-redirect-http-la-https.html
 4. Gregory

  Host

  ia-n vezi in ce permisiuni are fisierul .htacces , trebuie sa aiba 644
 5. https://artweber.ro/web-master/script-uri-web/392-script-animaie-de-crciun-by-dopepx.html https://artweber.ro/web-master/script-uri-web/387-decorarea-site-ului-pentru-anul-nou.html
 6. #up , am reinoit scriptul dupa o perioada lunga , toate imaginile care au fost gazduite pina acuma sunt disponibele , acuma scriptul este ceva mai complex fata de cellalt.
 7. Realizez site-uri pe platforma DataLife Engine . DataLife Engine este un sistem multifuncțional de gestionare a conținutului. Datorită unui sistem de gestionare a știrilor, articolelor și utilizatorilor foarte puternici, DataLife Engine este conceput în primul rând pentru crearea site-urilor proprii de mass-media și creare de bloguri pe Internet, Utilizarea tehnologiei avansate AJAX va reduce atât traficul și resursele serverului dvs., cât și traficul vizitatorilor dvs., fără a mai menționa posibilitatea utilizării acestei tehnologii pe site pentru vizitatorii site-ului dvs. Datorită atenție
 8. poti face din baza de date , poti sa le selectezi pe toti prin trun click , si doar pe tine te deselectezi :)..
 9. Nu stiu cum la voi dar aici , in Republica Moldova este foarte bine cu aliexpress.com , am deja 3 ani de cind cumpar de la ei , nu am avut probleme...
 10. Da, decii când tu avei 12 ani, ai apuct să activezi în platforma asta, îmi pare rău de copilăria ta .. NOTA : Nu trebuie să atari cui va ce şti ce nu ştii ce poţi ce nu poţi nu este nevoie de procentele alea, fă bine şi lumea îţi va da singură procentele tale..
 11. De ce anume te bazezi doar pe forum, nu mai bine faci un site, şi forumul îl leşi pentru diferse discuţii etc, dar pe site să publici articole , ştiri etc despre lol ?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.