Jump to content

Asclepios

Members
 • Posts

  43
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

889 profile views

Asclepios's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

 1. Un template ceva unde am și funcția donate? Gen vreau sa fac un site și să am și funcția donate prin PayPal sau alte modalități Ceva identic as vrea Ca aici https://www.salvaticopiii.ro/doneaza
 2. Vând comunitatea ryzen.ro. Domeniul este valabil un an iar webhost-ul inca o luna. Ofer tot ce se afla pe ea. Aveti și logo. 20 de euro PayPal. Nu negociez.
 3. Gen sa se vadă la ssl cum e și pe extreamcs.com Am instalat eu ceva ceva și îmi citește pe https://playem.ro/ Deci ce ar trebui sa fac sa nu mai scrie not secure?
 4. Mi-am deschis recent un forum și am instalat IPB ul pe playem.ro și altul pe playem.ro/forum Cum pot sa mut IPB ul (forumul) doar pe playem.ro? Fără să mai am /forum Nu știu cum să exprim exact Daca aveți idee să mă ajutați, va rog Șterg după daca se considera reclama Accesati și site ul ca sa va dati seama
 5. Am cumpărat recent un forum și are instalat pe forum doua limbi. Cum pot șterge o limbă? Engleza, mai exact. Vreau să rămână doar romana. Si cealaltă sa o șterg de tot, nu doar sa o schimb.
 6. Salut. Am făcut backup la un forum și apoi l-am încărcat pe alt forum. Totul a decurs ok dar singură problemă e că nu se vad iconițele in ACP. Absolut niciuna. https://postimg.cc/NLSDnJQd Un tutorial explicat in mare, va rog frumos?
 7. Salut. Am făcut un backup full la un forum și acum vreau să îl incarc pe altul. Cum pot face asta?
 8. Salut. Unde găsesc plugin-ul din titlu pentru ips versiunea 4.3 nulled?
 9. Asclepios

  Vizite site

  De ce nu îmi mai apar vizitele pe site de marți? Nu am modificat niciun cod, nimic de la TS5 sau de la Google Analytics http://t5.ro/trafic/185234255/
 10. Nebunie la Campionatul de League of Legends de la StaticVr , 18 echipe inscrise, multa tensiune, suspans si distractie!! AICI puteți urmări meciurile live de la campionat!! www.esportslol.ro
 11. Ești? amnezic? Tu ai menționat de o comunitate de top. Nu pot sa cred cât de frustrat ești. Banii sunt munciți de mine și chiar dacă nu ar fi nu înțeleg care e problema ta. Te-am stârnit? Chiar atât de frustrat ești?! Din nou îmi dai de înțeles acest lucru prin faptul cum vorbești, ai luat totul în serios. Dacă nu erai atât frustrat, puteai sa treci cu vederea mesajul privat dar totul e pe invers. Îmi este milă de tine. Chiar îmi cer scuze că te-am jignit atât de dur prin adevăr. Nu oblig pe nimeni să își facă cont. E alegerea fiecărui membru. Uită-te în continuare pe site-ul oficial. Ideea forum-ului a fost făcută pentru campionate locale și am adăugat și secțiuni pe lângă. Păcat că ești limitat și nu înțelegi.
 12. Nu e necesar să crizezi. Ți-am spus că ești frustrat, accepta ideea. Nu am nimic personal cu tine dar mă deranjează că vorbești aiurea și aberezi mult. Nu am spus că vreau o comunitate de top dar ca orice alt WebMaster, evident că îmi doresc. Mă critici mult prea tare, drept urmare de aici îmi pot da seama cât de frustrat ești și chiar nu te înțeleg. Nu mi-e rușine să recunosc că folosesc NULLED. O să cumpăr o licență atunci când forum-ul va ajunge la un anumit nivel. În momentul actual am 51 de membri, poate peste 3 luni o să am tot același număr. Atunci o să mai aibă rost? Nu știu ce potențial are forum-ul. Momentan nu are rost să cumpăr. Eu mă străduiesc să fac ceva frumos și o atmosferă plăcută. Dacă îmi iese ce îmi propun nu văd de ce m-aș zgârci să cumpăr o licență.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.