Jump to content

Sebastian C.

Ambassadors
 • Content Count

  1,841
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  105

Everything posted by Sebastian C.

 1. Am test și încă merge fără nici o problemă, dacă folosești aplicații sau plugin-uri care oferă aspect asupra postContainer, dezinstealază-le sau editeză în codurile lor.
 2. Încearcă : .ipsAreaBackground_light { background: culoarea ta; }
 3. În prezent lucrez cu BRD și CEC. Lucrez cu BRD de când eram în liceu, aflasem de ceva ofertă pentru elevi și am zis că de ce nu, partea bună e că încă mă încadrez în termenii de contract ai cardului, mi-au făcut singuri „update” la versiunea de student a contractului. Îs mulțumit oarecum de modul de operare, înafară de a face plăți de pe card nu-l folosesc în alt scop. Lucrez cu CEC de doi ani, îl folosesc mai mult pentru tata, au opțiunea de „transfer rapid” și lui îi este mai ușor în Bulgaria / Italia să-mi trimită prin metoda asta.
 4. Nu prea există „cel mai bun”, fiecare firmă are plăcerile și neplăcerile sale, unele îs bune împotriva atacurilor de tip dos sau ddos altele nu. https://www.tni.ro https://sitebunker.ro https://enixservers.ro https://flokinet.is
 5. Eu unul personal n-am întâmpinat nici un fel de problemă în jocuri sau navigare Windows, singura problemă apărută recent, este cu USB-ul de la mouse care se deconectează timp de 1/2 secunde după care devine iar activ, dar tind să cred că este de la el și nu de la Windows.
 6. Verifică să nu existe diferențe de compatibilitate între piese, dacă ai un PC mai vechi dar componentele se potrivesc încearcă să iei din cel vechi anumite elemente și să le înlocuiești în cel nou. Dacă este în garanție și este un pc „gata făcut” ia legătura cu cei de la garanție pentru a nu o pierde.
 7. Verifică ca metodele de plată impuse de tine să fie disponibile în cadrul tuturor produselor și active în toate țările cât și tuturor utilizatorilor. ( verifică și configurația acestora )
 8. Pentru orice site de genul îți trebuie un buget de investiție pentru promovare + să te accepte facebook-ul la ei pentru folosire, altfel e 0. E o metodă de a face bani, dar nu instant, e ceva de investit câteva fonduri și timp.
 9. Nu ai acces la contul de administrator ? Ce versiune de windows folosești ?
 10. Depinde, majoritatea care-s postate-n magazinul oficial vin cu opțiunea activa, restul care-s făcute doar pentru un client anume nu prea le mai au doarece rămâne la alegerea clientului, bine, acum, dacă el ia teme editate pe bază de deflection sau alte exemple care rămân în istorie ca fiind „the most easy to edit”, dacă-s nu la zi cu update-urile platformei, nu le vor afișa până nu face el muncă manuală. Ca și opțiune provizorie, IPS deja îți oferă o serie de „social icons” din platformă în sine, le găsești în „General Configuration”, n-are tot ce ți-ai dorii dar îți oferă câteva, acum de
 11. Ai încercat și dezactivarea opțiunii ? Pe fiecare laptop / pc pe care „pun” mână îs primele setările pe care le fac să n-am probleme cu el dacă plec pentru o durată mai mare de 30 de minute și am ceva în lucru :
 12. Verifică dacă grupul are opțiunea de „Permite avatare animate” activată.
 13. Nu prea se mai practică lucrul ăsta în prezent. Reclamă plătită pe diferite site-uri care oferă această opțiunea ( gametracker, google ads, forumuri non-gaming, youtube, grupuri de facebook ). Un staff care să-și dea interesul și să vină cu idei inovative. Organizarea de concursuri pentru jocurile respective ( warnight pentru 1.6, faceit pentru go ) / ( aici ai nevoie de numărul doi ). Proiecte unice în cadrul comunității, aspect plăcut, încăcare rapidă a forumului, un host de calitate.
 14. Odată ce ai achiziționat licența, fișierele platformei le urci unde dorești să fie forumul „domeniu.ro/forum sau domeniu.ro sau domeniu.ro/forums”, însă odată licența activată pe „.ro sau /forum” va rămâne activă pe locația aleasă de către tine, resetarea URL-ului se va taxa cu 15 / 20 de dolari.
 15. De unde până unde am dat eu un cod sau un tutorial că nu mă prind ? Da voi toți sunteți pe premiza „pică pară mălăiață în gura lu nătăfleață” ? Am oferi acest link : https://invisioncommunity.com/4guides/themes-and-customizations/template-syntax/ifelseifelse-logic-r138/ pentru al ajuta în crearea sintagmelor, mai departe tot ce se regăsește în acel topic este oferit de creator, da aparent în goana după copierea lui x sau y nu vă sinchisiți să mai și citiți contițunul unui topic. Iar pentru cultura ta generală, dacă ai fi avut habar de PHP și cum să întegrezi codu și mai exact unde, ți-ar fi me
 16. Din păcate pe comunitățile dedicate acelui joc în România nu prea poți avea așteptări de performanțe chiar și cu un pc de low gaming, deoarece îs copiate de la arabi, fiecare script și model prezent pe server. Cu 16 GB memorie ram și cu o placă video mai bună, vei simți diferența, eu am laptop și după ce am schimbat capacitatea memoriei RAM stau în 100 lejer cam pe orice server.
 17. Păi tocmai la IPB este postată problema.
 18. Poți lua legătura cu : https://darkcs.ro/forum/index.php?/profile/209-bulibașa/, prețul era de 120 de euro cu câteva aplicații din shop deja cumpărate. Dar ia în calcul că vânzarea este oficial interzisă și poți risca suspendarea licenței.
 19. Prima oară fa o curățare totală a laptopului ( cauți un tutorial de dezmembrare / asamblare pe care-l urmărești cu atenție pentru a vedea de unde deconectezi / conectezi toate componentele ), pentru a înlătura praful de pe toate componentele folosește un bețișor de urechi + alcool ( spirt cu cantitate maximă de alcool ). Gândește-te la un upgrade, în locul acelui hard să montezi un SSD ( poți încerca 240 / 500 GB dacă nu folosești prea multă stocare, romandarea mea aici : click, eu personal folosesc două SSD-uri, unul special pentru windows + programare esențiale acestuia și unul pentru stocar
 20. Folosește funcție de „revert” disponibilă în platformă.
 21. Pentru cultura mea generală, până să faci topic aici, te-ai uitat în codurile temei ? Dacă o făceai, găseai rezolvarea instant. Te duci în forums - index - forumrow și cauți următorul cod și-l editezi cu id-urile categoriilor tale. Asigură-te că ai fontawesome 5.0 instalat. <div class="junky-forum-icon"> {{if $forum->id == 259 }} <i class="fas fa-hamburger"> </i> {{elseif $forum->id == 2 }} <i class="fas fa-newspaper"> </i> {{elseif $forum->id == 7872 }} <i class="fab fa-steam-sy
 22. Nu, în situații de genul nu, dar aici depinde și de dorința de a lucra, refaci elementele utilizând meniul default sau doar copiezi ce ai văzut și te rogi să meargă.
 23. Poți încerca aplicația asta : https://invisioncommunity.com/files/file/8935-menunavigation-icons/ ( https://www98.zippyshare.com/v/VVVFKGQk/file.html ) după care doar le faci aspectul în css.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.