Jump to content

Laur.

+Helpers
 • Content Count

  316
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Laur. last won the day on July 14 2018

Laur. had the most liked content!

Community Reputation

27 Good

About Laur.

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

3,808 profile views
 1. Frumos forum. Mai stă lumea pe comunități și în 2019? Bănuiesc că e urât fără yahoo messenger . Mi-e dor
 2. Dieta keto, ECA Stack si doze mici de Regenon
 3. rootkit , dar cel mai probabil nu are legătura. Ori e providerul, ori e firewall-ul router-ului, ori e firewall-ul din pc ( dacă ai ) , ori e cineva de prin rețea de la tine care se joacă. Nu te mai afla în treabă dacă nu ești documentat în domeniu, și data viitoare poți să lași niște ”i” la sfârșit și îi punem noi unde trebuie.
 4. Nu e vorba de niciun review, e doar o mica discutie, se poate face o exceptie .. doar nu o sa moara forumul.
 5. N-a avut nicio legatura csrullz.ro cu noi - csrullz.com
 6. De cate ori n-a plecat Kronos .. Pacat ca nu imi mai aduc aminte de multi dintre membri si pe altii nu-I mai gasesc nicaieri, din cauza update-ului de la messenger.. Serios, eram asa de copil Dar ala a fost ca UN start, am capatat foarte multe cunostinte de atunci... Nu stiam nici sa folosesc cPanel cand am cumparat webhost-ul si domeniul.. Si uite acum imi castig painea din programare Tin minte ca dadeam deface-uri prin inginerie sociala si o veche vulnerabilitate in IPB
 7. Imi place cum lucrezi, spor in continuare.
 8. Pfai ce amintiri , scuze ca scriu intr-un topic atat de vechi doar ca sa-mi aduc aminte cat de prost eram... @Alexandru C. Daca prin greseala vreun vechi membru din acea comunitate mai e pe aici, sa lase UN mesaj, doar de dragul amintirilor.
 9. Ok, fa orice site doresti tu care sa preia date din baza de date si iti arat ca, daca-ti dau 1000 de request-uri in acelasi timp iti moare tot vps-ul.
 10. Eu ti-am dat un sfat, ai sa vezi mai incolo.
 11. Da, asa da... Dar cand o sa ai baza de date la mijloc iti zic sigur ca nu te tine de 1000 vizite.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.