Jump to content

Ezel.LCS

+Helpers
 • Content Count

  296
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Ezel.LCS last won the day on April 18 2020

Ezel.LCS had the most liked content!

Community Reputation

49 Excellent

About Ezel.LCS

 • Rank
  Membru

Contact Methods

 • Website URL
  http://g-stone.ro/

Profile Information

 • Location
  Bucharest, Romania

Recent Profile Visitors

3,602 profile views
 1. Arata super ok.. oricum gt a cam inceput sa mearga greu, poate o sa fie succes cu el pe partea de RO. P.S : aveti deja hateri ? vad ca tot pica site-ul .. pacat ca nu e la voi hostat
 2. Cand mai vrei pareri, recomand sa pui link-ul care functioneaza
 3. Sincer nu prea ai la ce sa iti dai cu parerea : categoriile nu sunt terminate , albastrul ala imi cam strica ochii de la icons..
 4. O pauza mica din cauza hostului iar sau a intrat corona in el ?
 5. Nu vad nicio inovatie, ai adaugat ceva ce deja era prezent ( clasic da mai bine dupa mine). P.S: mai lasa - ala, ai cerut pareri, ai primit
 6. Mai sta, dar nu mai sunt oameni care sa se ocupe si lumea si-a pierdut interesul :D
 7. Modele astea sunt din 2015 , deci copiate de la noi poate de altii Am zis totusi sa nu arunc atata munca si poate mai gasesc niste oameni care mai activeaza, ca ma uit in ziua de azi si deschis azi, inchis ieri .. din pacate
 8. Salut. As dori si eu o parere despre www.g-stone.ro M-am hotarat sa deschid o noua comunitate.. nu o iau de la 0, ci o sa continui cu backupul de la comunitatea precedenta. In acest moment, avem 2 servere de samp : unul de stunt si unul de RPG ( pentru rpg avem si o prezentare mai veche de la Raduq : https://www.youtube.com/watch?v=C_5IuILvPE4 ) O sa urmeze deschiderea unui server de ts3 .
 9. Vand domeniul http://www.ghouls.eu/ Pretul este de 7e negociabil. Este valabil pana pe 12/05/2018 . Nu se vinde cu webhost.
 10. Am ramas la 4.1, nu am trecut la 4.2, daca o sa trecem te contactez, daca nu apare pe net pana atunci Merci oricum
 11. Salut, Iti multumesc pentru parere. Stiu ca la banner se putea mai bine, dar eu sunt multumit si asa pe moment. O sa mai adaugam 2-3 animatii in cel mai bun caz, in rest nu stiu ce ar putea fi mai mult, nu vrem nici sa facem lag si nici sa incarcam prea mult. In legatura cu gradul, astept cererea.
 12. http://i.is.cc/mhUipbH.png ati banat atatea ts-uri si comunitati incat v-au ajuns blestemele
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.