Jump to content

T. Petrisor

Members
 • Posts

  191
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

T. Petrisor last won the day on August 1 2019

T. Petrisor had the most liked content!

About T. Petrisor

 • Birthday 06/23/1998

Profile Information

 • OS
  Linux / Windows

Recent Profile Visitors

2,894 profile views

T. Petrisor's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

-8

Reputation

1

Community Answers

 1. Pe care X forumuri? A fost doar pe darkvibe si acum este doar pe csone! Am cerut pareri, nu recomandari de webdesigneri! Nu mai lasati reply-uri doar pentru a face +1 !
 2. Arata frumos. Mi-l poti imprumuta si mie :))?
 3. Probabil se refera la userinfopane.
 4. Schimba versiunea php, probabil ai php 5.x si de asta nu merge.
 5. Nu-i nici o inovatie.. Macar eu nu-mi pun copyrightul pe munca altora. ("Theme by GreenStone Romania") @Mersi de "parere".
 6. La munca cu tine, eu lucrez de aproape 4 ani
 7. Esti redus mintal rau. Ti-am spus, nu mai da reply daca vezi ca esti prost! Am cerut parere pentru board stats si tu vii si imi spui de tema? Ce ti se pare a fi neterminat la board stats? Vii si arunci cu cacat la toti, ca esti tu marele doc. Tu te crezi mai presus de toti ca tu esti mare webdesigner. Butonul de UP? E luat de pe tema lui Vulpes de unde l-ai copiat si tu! Numele temei contine "pinu style" in ea pentru ca mai este un deflection cu numele csone romania. Nu mai stau sa-mi bat capul cu tine, esti o non-valoare cu aere de rege. Ti-am luat apararea cand te critica sound dar acum observ ca o facea cu un motiv. Si tu esti la fel ca sound. P.S : Daca tot zici ca mixez teme, de acum fiecare tema de a ta va fi pe net. Succes la vanzari!~
 8. UP! Si eu sunt interesat de rezolvare. Nu are treaba cu css-ul.
 9. Daca nu era facut de mine, nu ceream pareri. Pe tema de pe csone, scrie undeva ca este facuta de mine? Vezi vreun copyright pe ea? De ce aduci in discutie alte chestii cand eu cer o parere strict pe altceva? Inca la lucrez la partea responsive. Nu te-am intrebat de tema csone, am intrebat strict de boardstats-ul facut de mine! Esti sigur ca sunt copiate de la tine elementele? Daca cuiva ii vine aceiasi idee ca a ta sau cel putin, face ceva asemanator, inseamna ca a copiat de la tine? Tu esti cel mai bun webdesigner, tu esti cel mai original si toti copiaza de la tine, really? Mai lasa arogantele astea! Pe viitor, daca nu ai o parere clara, nu mai raspunde la topicurile mele te rog!
 10. Salutare baietii, ma plictiseam astazi la munca si am incercat sa fac un board stats. Mie unul, imi place cum a iesit. Astept parerile si de ce nu, sfaturile voastre.
 11. De ce mi-ai dat downvote? :)))) Ai cerut parerii, ti-am dat!
 12. Gradele copiate de pe indungi, inclusiv culorile, topicul de la anunturi cu "Recurtare It Specialist" copiat in totalitate de pe indungi. Toate modelele sunt copiate inclusiv acest userbar - cu emblema iDg pe el ! Topicul de la "Cerere DNS" cu "Asistenta gratuita Counter-Strike 1.6", pana si ala este copiat de pe indungi, doar ca am observat ca ai sters 1/2 lini din el pentru ca nu va incadrati si voi ! "Incercam sa facem ceva frumos din comunitate pe viitor" ? Dupa parerea mea, ai inceput foarte prost. Daca pui tema deflection, forumul tau este o copie dupa indungi! Vrei sa faci ceva frumos? Incearca sa vii cu propriile ideei!
 13. " Theme by GreenStone Romania" ? Ati modificat doar culorile, le ati pus pe verde. Aceleasi categorii ca pe orice comunitate, modele copiate de pe alte comunitatii. Ce parere vrei defapt? Veniti si cereti pareri dar niciunul nu vine cu nimic nou!
 14. @Portocala Multumesc mult, apreciez! De culorile text-ului, nu m am atins, sunt cele default.
 15. Eu nu am observat, nu stiam de subnet. Totusi as fi preferat sa mi dai niste sfaturi/sugesti
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.