Jump to content

AssAssiN

Members
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-4 Dubious

About AssAssiN

 • Rank
  Ucenic

Recent Profile Visitors

799 profile views
 1. Am rezolvat, puteți da T/C.
 2. Salut am și eu o problema la forum cu bara asta de arată datele despre membru: Problema este că in loc să apară acolo, s-a suprapus sub ea gen, si am incercat eu sa pun ceva default dar tot asa ramane..., mentionez că am ultima vers de IPS 4.5.4.2! Mulțumesc.
 3. Rezolvare: Am avut o problema cu forumul si cel de la host mi-a zis să fac toate link-urile https, si am inlocuit toate link-urile chiar si http://schema.org. Si din cauză ca am pus https:// in loc de http:// s-au bugit cam toate pluginurile de pe forum, trebuie sa fie http:// link-ul http://schema.org nu https://!
 4. Am rezolvat si singur. Sa de-a cineva T/C.
 5. WWW.TOP-GAMING.RO Dacă doresti de asteptam.
 6. Salut am o problema la forum, nustiu exact ce am facut dar s-a stricat User Info Panel am incercat sa il reinstalez dar tot asa apare + s-a buguit avatarul la unii. Poză: Poză: Link forum: https://top-gaming.ro/forum Versiune plugin: 2.0.0 Platformă: IPS 4.1.19.4 Multumesc.
 7. Salut, doresc si eu un banner pentru serverul de teamspeak3 al comunitatii. Vreau ceva gen asa: https://i.imgur.com/hGBh3hD.png Marime: 700:130 Text principal: TS.TOP-GAMING.RO Text secundar: WWW.TOP-GAMING.RO sau TOP-GAMING COMMUNITY Si dacă se poate sa fie ceva gif cu effecte ca pe ts.area-games.ro, scuze daca am facut reclama. Multumesc.
 8. - O sa mai tai din descrieri cred sau mai scot din categorii. - Iar cu celalante 2 o sa vad ce pot a fac. - Mersi frumos pentru părere / sfat! - O să ascund acele pip-uri cred ca s-a buguit unul dintre hook-uri. - Iar cu categoriile, cum am precizat si mai sus o sa mai tai din descrieri sau mai scot din categorii. - Mersi frumos pentru părere / sfat!
 9. O sa incerc sa il fac pe o pagina separata sau o sa il scot de tot. Mersi frumos pentru părere / sfat!
 10. Am revenit cu cateva edit-uri: - Am scos indexul de tot. - Am eliminat scroolbarul de jos. - Am mai scos din grade deoarece erau prea multe. - Am mai adaugat niste hook-uri in sidebar. - Am editat si toate drepturile de autor. - Am schimbat si hostul deoarece mi-au spus multi ca se misca greu forumul, firma host: hostingfuze.net.
 11. 1. Incercam sa facem ceva frumos din comunitate pe viitor. 2. O sa incerc sa il modific sau sa il scot de tot. 3. Index-ul nu l-am vazut pe nici un forum pe care am fost eu momentan, dar cum am zis mai sus o sa facem unu special pentru forum. 4. Multumim.
 12. Stiu o sa mai scot din ele, mersi pentru părere / sfat! Da o sa schimbam hostul luna viitoare. Iar daca ne merge bine o sa cumparam si licenta, mersi pentru părere / sfat.
 13. 1. Pe viitor o sa cumparam o tema facuta special pentru comunitate 2. Categoriile sunt cam peste tot la fel nustiu cum sa le fac sa fie originale. 3. La fel ca si la 1 o sa facem noi un index sau o sa il cumparam de la un designer web. 4. Urmeaza sa aducem diferite servere de jocuri in comunitate cat si membri / clanuri, momentan avem doar un server de teamspeak3. 5. Pe parcurs o sa facem si diferite proiecte bazate pe partea de gaming. Edit: Mersi pentru păreri / sfaturi.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.