Jump to content

MetadataX

+Helpers
  • Posts

    301
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

MetadataX last won the day on August 1 2016

MetadataX had the most liked content!

About MetadataX

  • Birthday 06/06/2001

Recent Profile Visitors

2,621 profile views

MetadataX's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • First Post

Recent Badges

13

Reputation

  1. Chiar nu stie nimeni?am contul facut pe romania,cardul la fel luat de la altex
  2. Deci am cont de ps si am cumparat un wallet card dala de 100 lei da nu ma lasa sa l activez,intru pe ps store,redeem codes si bag codu dar ei imi zic sa bag un cod de 12 cifre iar al meu are 8 si sunt numai cifre Mai am si unu din 12 cifre care e sub un cont se bare da nici ala nu merge
  3. Poate pare o intrebare tampita, dar cam cum arata 100g de orez fiert ca banuiesc ca nu i aceeasi treaba ca si atunci cand e crud,o poza daca puteti m ar ajuta sa mi dau seama.
  4. Xtreme whey ala nu se gaseste in romania iar myprotein nu are ceva pt cei de varsta mea.alte sugesti
  5. Poate sa-mi de-a si mie cineva un link cu niste proteine care pot sa le iau de la varsta asta ca eu nu am gasit...minim 18 ani cica si un shaker din ala am un buget de 200 lei si as vrea sa le iau pe ambele in bani ăștia
  6. For honor are si story mode sau doar multiplayer?pt ca vreau sa l cumpar pe ps4 si nu vreau sa cumpar conturi de psn mai tot timpul
  7. Mananc de 4 ori pe zi,beau 1 litru de lapte pe zi peste,orez,alte lactate credema ca mananc mai mult decat suficient nu ma lasa părinți sa iau suplimente pt ca ei nu fac diferenta intre astea si steroizi..dar am doar 16 ani..fac 2 ore de antrenament 4 zile pe saptamana dar eu lucrez tot corpu
  8. Cam la ce distanta de timp creste bicepsul?io am 38cm acuma si cresc cu 2cm de obicei la fiecare crestere a lui da nu stiu la cat timp... Nu iau suplimente
  9. Pai daca ai alt tip de ram în pc si pui si kingstoneu ala lângă el normal ca nu merge iar tu vezi ce tip de memorie îți primește placa (ddr2 ddr3 ddr3l ddr4)
  10. Ca telefon am un huawei acu numai stiu ce model si la fiecare joc care îl iau zice spatiu insuficient.am șters poze.melodi si îmi arată că pe stocare interna am liber 0.98gb si tot nu pot lua un joc am mutat ce sa putut pe cardu de memorie si nimic i-am dat rstart la fel ce are?ca pana sa iau messenger pt fb nu avea nimic de aceea am si șters messenger dar nimic..
  11. Joia e rest day de acu in colo...mai fac flotari genuflexiuni pullover cu gantera 10 min alergare pe loc fandari wi inca un ex pt picioare +100 de daleq cu gantera si inca 2 exerciti pt maini tot cu gantera dar fac decat 25 pe fiecare mana ce pot sa mai schimb..?ca tractiuni nu am cum si nu pot..
  12. Deci..mai stiti cand intrebam cum fac sa montez placa de baza si firele pe ea..?am incercat..si ghici ce acum numai porneste pcu am crezut ca sursa o fi de vina dar am curent si cam singura chestie care nu o fac bine cred ca e la firele de la carcasa adica alea cu start.reset etc.aratimi si mie o poza sa vad cum vin alea sau nu stiu..
  13. In sfarsit m-am reintors pe forum si de 5 luni fac sport (gantere,exerciti) doar ca ocazional intr-o zi se intampla sa nu mai am nici forta sa incordez bratu' dar fac 100 de repetari cu gantera de 10kg+50 flotari si restul, cu inima sau tensiunea nu am probleme iar de slabit am slabit de la 80 pana la 66.
  14. buletin?:)) am comandat de la emag si nu mi-a cerut curieru nici un act de indentitate.la fel si cand au venit colete de la pc garage m-am dus personal la poarta sa le iau eu si nu am 18 ani.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.