Jump to content

d e a l e r -

Members
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

d e a l e r - last won the day on February 18

d e a l e r - had the most liked content!

Recent Profile Visitors

179 profile views

d e a l e r -'s Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

3

Reputation

1

Community Answers

 1. Revin cu un reply la acest topic. Avem nevoie de fondatori serioși care pot ajuta la creșterea activității comunității. Platforma pe care rulează comunitatea (IPS) este licențiată. Cine este interesat este rugat să-mi dea un PM aici sau pe Steam (https://steamcommunity.com/id/dealeru).
 2. Folosești acest cod: <span style="color: #CCFF00; background-image: url(https://i.imgur.com/ovqYexl.gif);"></span> Culoarea #CCFF00 o înlocuiești cu ce culoare vrei tu să aibă gradul respectiv.
 3. N-are nicio treabă Sorce-ul. Trebuie activată funcția de BBCode-uri. Rezolvarea -->
 4. Salutare! Caut parteneri pentru o comunitate deschisă în luna Decembrie a anului trecut (de atunci până acum comunitatea a rulat non-stop, fără reinstalări – nici nu avem de gând asta). Toate costurile sunt suportate de către noi. Doresc doar câteva persoane serioase care să ajute la dezvoltare (să formeze un staff competent, să promoveze zilnic comunitatea prin reclame, etc.). În acest moment avem un server de CS:GO mod Arena (în lucru, va fi deschis zilele următoare), un server de TeamSpeak3 (configurat) și 4 servere CS 1.6 hostate la NeoServer.Ro pe care le oferim gratuit spre administrare. Dacă este cine interesat și vrea să facă parte dintr-un proiect serios îl aștept cu un PM cu o mică prezentare a lui și cu ce poate ajuta comunitatea. Numai bine!
 5. Omul nu a mai intrat din 2017, cred că nu mai e de actualitate cererea :).
 6. d e a l e r -

  NavBar

  Ție-ți place să fii ajutat dar să ajuți și tu la rândul tău se pare că nu .
 7. - https://www.google.com/search?q=ips+4.5+chatbox+nulled&oq=ips+4.5+chatbox+nulled&aqs=chrome..69i57j33i10i160.3679j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 - https://webflake.sx/files/file/5526-group-name-indicator/ (e pentru IPS 4.4, dar cel puțin la mine merge și pe 4.5). Chatbox-ul îl instalezi din SITE FEATURES -> Applications; Group Name Indicator-ul îl instalezi din SITE FEATURES -> Plugins. Mai departe te descurci tu că din câte văd aștepți toate la botul calului. Azi mâine faci topic în care vrei să-ți facă cineva modelele de pe forum.
 8. Vândut, un membru din staff poate închide acest topic!
 9. Salutare. Dacă ai platforma IPS 4.5.x, te duci în AdminCP -> Customization -> Editor -> Settings și bifezi opțiunea „Enable BBCode Parsing” (să fie activată). Dacă vrei poți căuta prin funcția de Search direct „BBCode” și îți va găsii setarea „Enable BBCode Parsing” (https://prnt.sc/ytxjqm), pe care trebuie să o activezi pentru ca IPS-ul să ia codurile BBCode. Un mic screenshot - https://prnt.sc/ytxli8 Sper că te-am ajutat. Baftă!
 10. Salutare, după cum zice și titlul, vând un server dedicat OVH GAME. Se oferă și contul principal pe care este dedicatul.Specificații dedicat: Procesor Intel i7-6700K; RAM 64GB DDR4 GAME; 2 x SSD NVMe 960GB Enterprise Class Soft RAID; Conexiune 1GBps; Locație Gravelines (GRA2) - France; Protecție anti-DDoS OVH GAME. * Server-ul vine instalat cu Proxmox VE 6.* Server-ul are cumpărate 14 IP-uri suplimentare (1 IP = 2.4€ + TVA / IP-urile se plătesc o singură dată, eu le-am plătit, deci nu mai e nevoie să plătiți aceste 14 IP-uri). Pe unul dintre IP-uri a fost ținut un server CS 1.6 care a avut boost-uri lunare (a ajuns în top 900 mondial).* Dedicatul expiră pe data de 26.02.2021.Prețul este de 50€. Plata lunară la dedicat este de 69.99€ + TVA, este prins la oferta de Crăciun, el fără ofertă costă 125€ (posibil să fie alt preț, nu mai știu exact cât). CONTACT DISCORD: TheShadow#5195
 11. Am discutat și cu el, da, 120€ cere pe licență. Am primit o ofertă de 70€ însă m-am decis să iau direct o licență pe numele meu pentru a nu exista probleme cu suspendarea ei din cauza vânzării. Mersi frumos! Se poate închide!
 12. Cumpăr urgent licență IPS, aștept oferte în privat. Mă interesează să aibă aplicația Forums.Nu mă interesează să aibă suportul activ, dacă e nevoie plătesc reînnoirea acestuia.Plata prin PAYPAL, TRANSFER BANCAR sau REVOLUT.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.