Jump to content

Dan O.

Moderators
 • Content Count

  2,621
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  56

Dan O. last won the day on September 24 2020

Dan O. had the most liked content!

Community Reputation

430 Eminent

About Dan O.

 • Rank
  Nostalgia Critic

Recent Profile Visitors

18,055 profile views
 1. Din ce imi mai aduc eu aminte, mi se pare ca ai nevoie de o statie speciala cu care poti face reball / reflow. Nu stiu daca poti sa faci asa oriunde, oricand. Sunt centre /service-uri specializate care au si fac asta. Dar trebuie cautat. Tot acolo poti afla ce tip de bilute se folosesc.
 2. Se pare ca s-a creat un trend cu nick-ul, aici pe PCT.
 3. De ce ai vrea sa cumperi din Romania prin paypal (curs valutar mare, comision), cand exista metode de plata online fara nici un comision.? Poate din cauza asta multe magazine online nu promoveaza plata prin PayPal ?
 4. Traducere: Am un laptop si un PC, pe PC merge bine netul, pe laptop merge foarte rau de cate ori incerc sa accesez o aplicatie. Acelasi provider de internet aceeasi locatie (presupun eu). Ai 2 variante, ori suni la providerul tau de internet si ii rogi sa te ajute, ori duci laptop-ul la un magazin pt depanari sa il verifice. Mai poti sa-l testezi la un prieten acasa, sa vezi daca merge bine sau nu.
 5. La cate double post-uri a facut aici, ar merita si warn. Sa zica mersi ca l-ati ajutat.
 6. Critici, schimbari , etc ? Ia un warn de la basescu.
 7. Nu o sa poti face singur fata, plus ca cererile, majoritatea, sunt penale, si nu respecta nici un regulament. Plus ca, Vlad e fericit acum ca nu mai vede cererile, si are timp lumea sa-i admire capodoperele 3D
 8. De romarg, eu am auzit, fara sa fie nevoie sa ma intereseze o firma de hosting. Asta nu inseamna ca celelalte nu sunt bune. Stiu ca romarg au si support pana pe la 10-11 seara, in call center-ul lor. Acum.. am auzit ca sunt si naspeti uneori, dar na, macar am auzit de ei.
 9. Nu se mai primesc cereri pentru lucrari in categoria asta ! Asa cum este mentionat in regulament: Totusi, se poate discuta aici pentru viitorul acestei categorii. Cei interesati/dezinteresati pot posta in acest thread.
 10. Intrucat nu mai sunt persoane dornice sa indeplineasca cereri, dar si cererile au devenit copy/paste de pe un site la altul, iar utilizatorii care fac cereri nu aduc mare beneficiu comunitatii PC Troubleshooting, categoria de 'Cereri lucrari' se inchide pentru un timp nelimitat. Nu vor mai fi acceptate topicuri cu cereri lucrari pana nu se reorganizeaza zona. Daca nu vi se comunica explicit ca se permit topicuri noi, va rugam sa nu mai postati. Multumesc.
 11. Topicul va ramane inchis permanent. Comunitatea nu mai are ce cauta aici.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.