Jump to content

Fabi

+Helpers
 • Posts

  331
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Fabi last won the day on July 16 2017

Fabi had the most liked content!

About Fabi

 • Birthday 11/24/2002

Contact Methods

 • Website URL
  http://interactgalati.ro/
 • Facebook
  Fabian Cuza

Profile Information

 • OS
  Windows 10 Pro
 • Location
  Galati
 • Interests
  DANCING, photography, swimming, volunteering

Recent Profile Visitors

3,282 profile views

Fabi's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

15

Reputation

4

Community Answers

 1. Salutare PCT! Cum pot face ca toate fisierele accesate sa fie fara extensie (ex: domeniu.com/fisier sa fie domeniu.com/fisier.html), dar, de asemenea, sa redirectionez de pe http pe https. Daca pun https nu imi mai merg linkurile pt rewrite...
 2. Ce tema folosesti? Incerc sa o fac la mine in PC si sa iti dau codul.
 3. Ce modificare ai facut inainte sa se intample asta? Ceva la tema la partea de CP, hook etc.?
 4. Este posibil sa nu fi inchis un div sau un tag ori in numele/descrierea categoriei, ori in boardIndexTemplate.
 5. Salutare PCT! De ceva timp am o problema la laptop. Am un Acer Aspire E15 si am urmatoarele probleme: nu pot schimba rezolutia, este o singura optiune la Display Settings Daca (,) conectez un display, indiferent daca prin VGA sau HDMI, nu il vede efectiv. Optiunea Night Light este inaccesibila (are un overlay gri) Nu are optiune de sleep. Daca inchid clapa pur nu se intampla nimic, iar daca apas pe buton o data doar se face negru ecranul, nu se inchide (e acel negru luminos, la care totusi se vede ca ecranul e pornit) La GTA de ex nu pornea deoarece nu putea schimba rezolutia Si mai sunt unele probleme de genul, dar nu imi aduc aminte pe moment. Tot ce au astea in comun este placa video, cred... Laptopul are un Nvidia GeForce 940M (nu mai stiu cati GB de ram are placa video). Sper sa ma puteti ajuta sa rezolv aceste probleme. Multumesc! P.S. nu a fost lovit laptopul sau ceva. Intr-o zi se deschidea si ramanea blocat pe un black loading screen, asa ca un IT-ist a sters toata partitia C si a reinstalat tot sistemul. Problema a aparut dupa asta. Am incercat sa dau reinstall la windows. Nu se intampla nimic.
 6. Incearca mai intai cu Easy Logo Replacer, si lasa un reply daca a mers sau nu.
 7. Da un screenshot din ACP - Support - SQL Toolbox cu tabelele de acolo
 8. Salut PCT! Am intampinat o problema. Folosesc urmatoarea linie de htaccess: RewriteRule ^profile/([^/.]+)$ profile.php?name=$1 [QSA,L] insa atunci cand cineva scrie profile/hh.hhh (de exemplu) da eroarea 404 file not found Daca intru pe profile/hh (un nume fara . in el) merge perfect. La fel merge si daca fac profile.php?name=hh.hhh Ce pot face pentru ca acel rewriterule sa permita si puncte?
 9. Stai sa inteleg.. Iti merge sau nu sa pui blockuri? Daca nu este nici un block in sidebar, acesta nu va fi afisat. Iar daca sunt blockuri gen recent topics sau latest posts, nu o sa apara blockurile daca nu sunt topicuri / posturi.
 10. Salut PCT! Am instalat pluginul Group Legend, si vreau sa fac legenda, insa nu vreau toate grupurile. Langa numele grupurilor, când am instalat acest plugin pe alte forumuri, aparea un X pentru a sterge un grup din lista. Acum nu apare. Ce pot face? http://imgur.com/6DmopKe Am reinstalat pluginul, si la fel. Am incercat si sa il uploadez ca un update al pluginului, nici atat...
 11. Salut PCT! Astazi am intampinat o problema la panelul la care lurez. Butonul de dropdown de la optiunile playerului si dropdown-ul de la notificari nu functioneaza pe pagina profile. Am scos si htaccess-ul ce facea profile/nume in loc de profile.php?name=nume dar nu este de la asta. Nu stiu cand a aparut problema, abia acum am sesizat-o. Nu prea as vrea sa refac pagina deoarece am muncit destul de mult la ea. Template-ul se bazeaza pe bootstrap. In acest video am filmat pentru a se intelege problema. Pe pagina profile, dropdown-urile apar si dispar.
 12. ACP -> System -> System Settings -> Members -> Reputation System La Reputation Type pui Both positive and negative reputation points +1 daca te-am ajutat
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.