Jump to content

Cristi Omul

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Cristi Omul

 • Rank
  User Nou

Recent Profile Visitors

222 profile views
 1. Ai încercat eJobs? JobZZ? Probabil ai mai mult succes acolo
 2. La fel cum spunea și Sebastian, configurația e depășită, 4GB de ram probabil din ăia de prin 2000.. este și normal.. și PC-ul meu de aprox. 5000 lei acum 5-6 ani s-a cam dus.. am făcut comparația cu un PC de 3000 lei generația 2020 și l-a depășit pe al meu la toate punctele..
 3. Foarte multă dezordine, tema îmi place însă imaginile de la categorii strică toată treaba, mai simplu ar fi fost niște descrieri scurte și la obiect. Mult succes, și vezi să-ți cumperi și o licență!
 4. O părere foarte bună, însă pe partea de evenimente/festivaluri o să fie "sărăcie" anul acesta, eu activez în domeniul "ticketing" și vânzările de bilete au scăzut constant, în fiecare lună înregistrăm profit pe minus.
 5. Ce părere aveți despre situația acuala din Romania? Se pare că șansele să reintram în perioada de carantinare cresc constant.
 6. Bună ziua, domnule Dan, în ultima vreme am observat, navigând pe forum că "aduceți la viață" topic-uri vechi cu scopul de a acumula mai multe posturi. Nu există o regulă care să restrictioneze acest lucru?
 7. Bună ziua. Sunt proprietarul unei afaceri în domeniul e-commerce. Livram produse în diverse locații din Romania prin Poșta Româna (partener prin contract). Sunt în căutare de un software de tipul celui atașat mai jos prin care persoanele care se ocupa de livrări să poată completa mandatele de expediere într-un mod mai simplu și rapid. Vă mulțumesc. Poșta Română nu pune la dispoziție un asemenea soft (daca vă întrebați). Țin să menționez că am căutat software-ul atașat însă nu am găsit nici un rezultat.
 8. Exemplu site: http://scr.templatemonster.com/49200/49232-original-1200.jpg
 9. Bună ziuă, numele meu este Andrei, mă autonumesc "antreprenor" deoarece dețin o mică afacere în domeniul "Fashion". De aproximativ 3 luni pun la cale un proiect de ticketing events (distribuire bilete evenimente), mai bine zis o platformă online de vânzări bilete la evenimente, festivaluri, show-uri, etc. STIU, mai EXISTĂ câteva platforme care se ocupă cu așa ceva, însă doresc să fiu mai inventiv și să ies în ochii organizatorilor prin metode noi de marketing, metode ingenioase de livrare, etc. Sunt în căutare de un partener care să se ocupe în totalitate de construcția site-ului și
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.