Jump to content

error_log Wordpress


Tr0YB0Y

Recommended Posts

Nu stiu daca s-a mai discutat aceasta problema, dar mie tot imi apare un fisier "error_log" cu o dimensiune de 1.8GB, defapt se umple instantaneu HDD-ul de la gazduire web. Daca as fi avut 50GB spatiu, fisierul respectiv ar fi avut si el vreo 49GB. Din ce cauza apare aceasta eroare?

Link to comment
Share on other sites

Nu vreau sa fac post-uri aiurea, insa cred ca ar trebui sa iei legatura cu gadeas sau Courage, sau cineva care se pricepe bine la WordPress.. in cazu` in care este o urgenta.. risti ca mai apoi sa-ti inchida topicul din cauza ca produci flood sau spam, cu fiecare mesaj ce-l postezi in decurs de foarte putin timp, doar pentru UP for answer!

Succes!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ok, respect ceea ce ai spus, nu-mi pasa de cate posturi am, nu ma ajuta la nimic, nu sunt genul care este totul pentru posturi, doar ca problema aceasta persista, am sters de cel putin 10 ori acel fisier error_log,txt ce are aproximativ 2GB si tot continua sa apara. Nu am gasit o rezolvare nici pana in momentul acesta, sunt cu actualizarile la zi, posibil nu stiu dar banuiesc sa nu fie tocmai din cauza asta, imediat dupa ce apare acel fisier error_log,txt imi apare si o noua actualizare la platforma, nu stiu daca este o problema generala sau locala, tocmai de asta insist poate cineva are vreo rezolvare.

Link to comment
Share on other sites

Am dat scanare dupa malware, este totul in regula.

Cei de la host nu m-au ajutat cu nimic. Am reusit sa fac eu cateva setari pe care le-am gasit pe net dar dupa 2 zile iar imi apare hostul incarcat. Partea proasta este ca odata ce se umple HDD-ul la website se opreste din functie si platforma IPB 4.1. Toata problema pleaca de la WordPress, ciudat este faptul ca n-am adaugat nimic ce ar putea afecta, probabil eroarea este de la un update facut de la o aplicatie, pentru ca aceasta problema a aparut spontan, nici gand ca o urmare a instalarii unei aplicatii cu erori.

Link to comment
Share on other sites

Încearcă să-ți salvezi bazele de date cu posturi și să faci un clean install la wordpress/încearcă să lași o temă default câteva zile și să vezi dacă îți mai face bube. Dezactivează odată cu tema ta și modulele.

 

Dacă faci clean install, trebuie să salvezi și ce mai ai prin wp-content, iar mai jos ai niște chestii despre ce să salvezi din db.

https://codex.wordpress.org/Backing_Up_Your_Database

Link to comment
Share on other sites

[31-Dec-2017 12:11:04 UTC] PHP Warning:  is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/) is not within the allowed path(s): (/home2/tecucyc1:/usr/lib/php:/usr/php4/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:/tmp) in /home2/tecucyc1/public_html/news/wp-includes/functions.php on line 1613 

 

Tot imi da eroarea asta, nu stiu de ce... Nici macar sa uploadez imagini nu merge, imi da eroarea HTTP...

Link to comment
Share on other sites

Problema cu error_log se pare ca este rezolvata, n-am mai avut probleme, am facut toate setarile posibile, initial am facut clean install la wordpress, ceva era dintr-un modul, fiindca dupa un install ca nou totul mergea fara nici o problema, dupa 1 zi am incarcat baza de date veche si apoi am inceput sa am iarasi aceeasi problema, pana la urma am dezinstalat toate modulele, nu mi-a mai aparut eroarea asta. Banuiesc ca era de la modului SEO, pana sa ajung la el tot imi aparea, dupa ce l-am dezinstalat problema era rezolvata. 

Am ramas insa cu o problema nerezolvata, nu pot uploada imagini in wordpress.

qBsqSmw.png

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.